- Reaksiyon puanı
- 1,338
Ben Los Angeles'ı merak ediyorum ama kısmet olursa şöyle şehir şehir bir turlamak isterim.Amerika da en çok görmek istediğim yer Boston. İtalya'da floransa![]()
Ben Los Angeles'ı merak ediyorum ama kısmet olursa şöyle şehir şehir bir turlamak isterim.Amerika da en çok görmek istediğim yer Boston. İtalya'da floransa![]()
Aa burayı nasıl unuttum benim de listemde burası. Özellikle lapland noel baba’nın köyü varmış nasıl bir yer acaba ?Finlandiya
İnşallah gidebilirsin çok güzel olurduBen Los Angeles'ı merak ediyorum ama kısmet olursa şöyle şehir şehir bir turlamak isterim.
Floransa'daki saray ve galeriler, Ponte Vecchio, Piazza della Repubblica.. Benim de İtalya'da en çok görmek istediğim yer FloransaAmerika da en çok görmek istediğim yer Boston. İtalya'da floransa![]()
Ya ciddi miFloransa'daki saray ve galeriler, Ponte Vecchio, Piazza della Repubblica.. Benim de İtalya'da en çok görmek istediğim yer Floransa![]()
Kesinlikle öyle, umarım gitme fırsatı da elde ederiz ?Ya ciddi mişehir sanat eseri resmen ?
Umarım yaa çok istiyorum. İnsanın oralarda ufku açılırKesinlikle öyle, umarım gitme fırsatı da elde ederiz ?
Aa burayı nasıl unuttum benim de listemde burası. Özellikle lapland noel baba’nın köyü varmış nasıl bir yer acaba ?
Ragnarok' ı izledin miEvet orayı bende çok araştırmıştım seviyorum o tarz şeyleri..
Ayrıca Elf'ler de iskandinavya ya özgü olduğu için iskandinav biraz daha ilgimi çekiyor , elf evleri falan çok hoş izlanda da
Daha sonra vikingler falan olsun , iskandinav ülkeleri bir cennetten bir masal gibi geliyor bana..
Evet orayı bende çok araştırmıştım seviyorum o tarz şeyleri..
Ayrıca Elf'ler de iskandinavya ya özgü olduğu için iskandinav biraz daha ilgimi çekiyor , elf evleri falan çok hoş izlanda da
Daha sonra vikingler falan olsun , iskandinav ülkeleri bir cennetten bir masal gibi geliyor bana..
Ragnarok
Ragnarok' ı izledin mi![]()
Ne çektin şu tiktoktan?Tiktokçulardan kötü şakalar yapan gençlerden uzak herhangi biryer aa buldum evim
Hahahaaha bende vikinglere başladım ama devamı gelmedi. Ragnarok günümüzde geçiyor. Game of thrones u kesin izleeeeee efsaneYa ona 1-2 bölüm başlamıştım daha sonra vikinglere geçeyim dedim o da biraz sıktı en sonun da game of thrones izleyim dedim o da çok uzun geldi sonra gittim yine hobbit izledimama saydıklarım hepsine benzer iskandinav ülkelerin de geçiyor , sadece ragnarok ilk çağ tarzı değil sanırım , eski bir dönem de geçmiyor heralde dizi yada ben yanlış biliyorum
Hahahaaha bende vikinglere başladım ama devamı gelmedi. Ragnarok günümüzde geçiyor. Game of thrones u kesin izleeeeee efsane![]()
netflix de varmı Game Of Thrones?Hahahaaha bende vikinglere başladım ama devamı gelmedi. Ragnarok günümüzde geçiyor. Game of thrones u kesin izleeeeee efsane![]()
Ukrayna derken ???Şaka bir yana ilk üçünü bende seçerdim yanina da Japonya ve İsviçre yi kordum. Ama bir numaram İsviçre olurdu. Sebebi tamamen doğa. Sakin huzurlu gürültüden uzak yerleri istiyorum ben tatil için.Finlandiya - İsviçre ve Norveç. Birde Ukrayna.
ben ingiltereyi seçerfim sanırım ingiliz ingilizcesine düşkünümBen Norveç'i seçerdim. Çok rahatlatıcı manzarası var. Yenilenirdim orada ??