Tarla sahibine yakalandım.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
16 yaşındayım. Arkadaşla erik toplamaya gidelim dedik. Bir tarlanın sahibinin oğlundan kaçmaya çalıştık. Arkadaşşım kaçmayı başardı. Bende yakalandım ama tıkanmıştım. Ulan çocukta benden 1-2 yaş büyük. Sonra babasına götürdü beni. Babası tarlanın sahibi ve sanki adam öldürmüşüm gibi muamele gördüm. Ulan bir eriği çok mu görüyorsun diye içimden geçirdim ama diyalog saçma sapandı. Babası aileme götürecekti. Ben de normalde kötü bir insan değilim. Dersler bu sene düştü ama bu psikolojik sorunlarım nedeniyle. Sonra. Tam arabaya bindirip götürecekti ki jandarma öıktı karşımıza. Ardından o kadar şey oldu. İlkte baya zorladım ama o olayın telaşı ve stresinden dolayı bi de korkumdan dolayı jandarma bi güzel laflar soktu bana sonra afetti ama ismimi falan da aldı tabi. Olay bu. Sizin düşünceleriniz nedir?

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Fazla tepki göstermişler bence sadece çalmanın kötü bir şey olduğunu söyleyebilirlerdi.
Çalmak ağır oldu ama kusura bkamayın.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Yakalanmam diye düşünmüştüm ama oğlunun olduğu gübe denk gelmişiz. Bir de akşama doğru ilerliyordu saat. Adam öldürdüm sanki öyle tepki gördüm adamdan

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Kardeş öyle bir durumda onunla anlaşamazdın güzel bir anı olarak aklında kalsın.
İsteyedebilrdin.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Doğru söylüyorsun da ben mi abarttın diye düşündüm bi an ama adam baya tepkiliydi ve düşündüğü şey emekleriydi. ne biliyim bi avuç erik verir insan. Nerde hoşgörü, centipmenlik. Swn beni tam tanıypr musun ki böyle tepki veriyorsun. Keşke ben de diğerleri gibi çat çat yüzüne laflar sokan insanlar gibi olsam. Ama benim utangaç kişiliğim maalesef bunun önüne geçti. Keşke adama lafları yedirebilsem.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Şimdi bu adam hiç çocukluğunda erik vs canı çekip ağaçlara tırmanmamıştır da. Aynı tepkiyi kendisi görse altına sıçardı heralde ağlamaktan. Ama ben yine sakindim. Olayı adama anlatmaya çalıştım. Ama adam anlayışsız. Sonra bi tehditler falan ciddi ciddi arabaya doğru gisiyoruz. Sonra jandarma abiler sağolsun, onu sayesinde belki de bi ders almış oldum.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Birde şöyle bir durum var. Sen o tarla sahibinin izni olmadan eriklerini almaya çalışmışsın bu bir kul hakkı değil midir?

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Gökçe Asena üstüne gitmeyelim zaten adam bunun etkisinde kalmış.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Zaten ben ona karşı değilim dersimi aldım da, adamın olayı abartışı inanılmazdı. Ben böyle tepki hiç görmedim. Bwnim niyetimi bilmiyordu bile. Aniden soruşturmadan aileye götürecekti. Kendisi bu gence bi avuç erik verip gönderelim diyebilirdi.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Olayın etksinde kalmışsın gül geç kardeşim gerek yok böyle şeylere arada bir zaten yobazın tekiydi de.
Kendini böyle tatmin et.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Şöyle bir şey vardı zamanın da biz de çocukken bahcenin sahibi gelip isteyin derdi bu şekil bir davranışa kızarda sebebi ise ağaçtan düşer sıkıntı olur derdi artı meyvalar ilaçlı olabiliyor bu sebebten daha fazla sinirleniyorlar neden yapıyorlar diye yoksa iki tane eriği düşünmez bence

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Olay daha dün gerçekleşti. 2-3 gün etkisi geçmez kesin. Nornalde kafaya takan birsiyim bu yüzden bunlar. Psikolojik bi durum bu. Keşke düzeltebilsem. Artı hiç bi işim doğru dürüst gitmiyor. Benden 4 yaş küçük çocuğa söz geçiremiyorum. Bir de bu olanlarla beraber psikoloji darma duman. 18 gün devamsızlığım var, okuldan kaçıyorum kaçtır bu sene.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Kafana takmamanı durum etki etmiyorsa bir psikoloğa danışmanı canın isterse hafta sonu aktiviteler yap kendine önem ver sözünü geçirme onu takma bile sallama yani.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Daha çok tarlaya girip çıkanlardan hırsını benden alıyordu. O tarlada yakalanan ilk kişi olabilirim.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Bu ülke de bebeğe tecavüz edilmesi normal senin erik çalman mı anormal :D

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bu ülkede maalesef doğru düzgün şeyler olmuyor. Arada iyi olan gururverici şeyler bu kötü şeylerin arasında kaybolup gidiyor.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Canınız çekmiş olabilir. Gayet normal bir durum. Aşırı derecede tepki almışsınız. Adam sizde patlamış... İleride gülüp geçersiniz, takmayın kafaya.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Kimsenin bahçesine arazisine izinsiz giremezsiniz giriyorsanız her türlü tepkiye hazırlıklı olmasınız :) altı üstü bir erik aldık diyerek savunma olmaz bana göre..

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Şimdi bunu atınca aklıma geldi. Yaradandan mesaj mı bu bilmiyorum. Sonradan farkettim. O gün 3-4 yaş küçük yeğenim 23 nisanda erik dalı gösterisini yapacağını söylemişti. O günün akşamına yakın bilmeden böyle bi bağlantı oluştu erik dalına çıkalım da erik yiyielim gibisinden

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben 12-13 yaşındayken arkadşaımla bir markettin manav kısmından gizlice şeftali alıp yemeye başladım. arkadaşım tırstığı için almadı. ona cesaret verip almasını sağlamak için bir de kaysı aldım, tam ısırmıştım ki içerden dükkan sahibinin ipini koparan köpek gibi saldırdığını görünce topukladım. yaş küçük bacak boyu kısa olunca adam beni 50 metre kaçmadan yakaladı ve arkadan kıçıma sert bi tekme attı. gözüm yaşlı kıçım ağrı içinde evin yolunu tuttum, o gün bugündür hiç bişeye elimi atmadım :D

demem o ki adam eğer beni tatlı dille uyarsa yada çaldığımı umursamasa belki de bu kadar tesir etmeyecekti. başınızdan geçen olay size de tesir etmiş ki gelip buralara kadar yazmışsınız. artık bişeye el uzatmazsınız :)

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Olabilir. Beyin belki bu ayrıntıyı işleyip, önünüze bir öneri olarak sunmuş olabilir. İhtimaldir.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Anı olarak yıllar sonra hatırlanacak bir şey. Daha fazlası değil takma kafana. Jandarma polis isim alması bir şeyi değiştirmez korkutmak için yapmış.