Tarkan hakkında şok hapis istemi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,865
Reaksiyon puanı
153
Puanları
243
Tarkan hakkında şok hapis istemi


118654.jpg



İstanbul'da gözaltına alınan ardından da serbest bırakılan Tarkan hakkında iddianeme hazırlandı.

Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına ilişkin 17 kişi hakkında hazırlanan iddianamede, şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun, ''Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak'' iddialarından yargılanması istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Tarkan Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında iddianame hazırlandı.

Tarkan Tevetoğlu'nun, ''Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak'' suçunu düzenleyen ve 1 ile 2 yıl arasında hapis cezası öngören TCK'nın 191. maddesinin 1. fıkrası uyarınca yargılanması talep edilen iddianamede, Tevetoğlu hakkında aynı maddenin 2. fıkrasında yer alan ''Bu suçtan dolayı açılan davada mahkeme, birinci fıkraya göre hüküm vermeden önce uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanan kişi hakkında tedaviye ve denetimli serbestlik tedbirine, kullanmamakla birlikte, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran kişi hakkında denetimli serbestlik tedbirine karar verilebilir'' hükmünün de uygulanması istendi.

Başka bir şüphelinin de Tevetoğlu ile aynı maddeler uyarınca yargılanması istenen iddianamede, diğer 15 şüphelinin ise 5 ile 23 yıl arasında değişen hapis cezaları öngören ''uyuşturucu madde satmak'', ''uyuşturucu madde alınıp satılmasına aracılık etmek'', ''yurda uyuşturucu madde ithal etmek'', ''uyuşturucu madde kullanmak'' ve ''kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak'' suçlarından yargılanması isteniyor.

İddianamenin kabul edilmesi halinde şüpheliler İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Kaynak
 

DeepLune

Asistan
Katılım
29 Eylül 2009
Mesajlar
471
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
iyi olur 23 yıl yesinde aklı başına gelsin
 

Rom.

Rektör
Emektar
Katılım
11 Aralık 2008
Mesajlar
15,332
Reaksiyon puanı
177
Puanları
3,243
Konum
Ankara
Herkesin olmak istediği bi yerde ama hala mutlu değil ve maddelerde arıyor mutluluğu, azla yetinmeyi nasip etsin Rabbim.
 

gezegen

Profesör
Katılım
23 Haziran 2008
Mesajlar
1,750
Reaksiyon puanı
37
Puanları
0
başlıkta enterasan hani ŞOK HAPİS İSTEMİ niye şok olalımki keşin biri için hapis istemişler okadar
 

soldier01

Profesör
Katılım
21 Temmuz 2009
Mesajlar
1,012
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
Parası var diye hapse girmicek mi bu nasıl başlık böyle
 
Üst