Alper Yüksel
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 309
Opera GX genel olarak fakat Youtubede arada kasıyor ve kanser oluyorum.
Fikrimi değiştirdim,artık Firefox kullanıyorum,Cinnamon'daki MacOS temasına çok güzel bir şekilde uyuyor.GNU/Linux'ta Opera GX kullanabilseydim onu derdim ama şuanlık normal opera kullanıyorum.
Islemciyi de kanirtiyor. Az islemcisi olanlar ne yapsin :cAz rami olanlar içten içe kuduruyor... Chrome forever.
Tarihi eser degil, 4-4.5 sene oldu alali GNU/Linux dagitimlari ile hala her isimi goruyor. Ama bos yere %30-35 islemci gucu harcayip sabah aksam fan sesi dinleyememkapat o pcyi o zaman tarihi eseri müzeye bağışla...
İşlemciyi kısıtlarsak bu seferde çalışmakta olan programın daha fazla işlemci ihtiyacı olursa performansı büyük ölçüde düşmez mi programın ve sistemin?Ekli dosyayı görüntüle 137922Ekli dosyayı görüntüle 137923Ekli dosyayı görüntüle 137924
cpuyu 1,9ghz de sabitle...
Ekli dosyayı görüntüle 137926
panele ekle ...
+uBlock Origin ?Sıcak sıcak tam çerez korumalı firefox 86.0 sürümü gelmiştir. Bugüne kadarki en hızlı Firefox’u indirin
Yemede yanında yat. +Clear URLs olabilir.+uBlock Origin ?
Justinianfox kullanıyorum bende. Kırmızı kırmızı, kominizm kaynıyor. Harika bir tarayıcı, herkese tavsiye ederimBundan sonra Mozilla Firefox kullanıcısıyım. Çok beğendim.
Clearurl kullanıyorum ama ne işe yarıyor çözemedimYemede yanında yat. +Clear URLs olabilir.