URL'lerden takip bilgilerini siliyor.Clearurl kullanıyorum ama ne işe yarıyor çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada netflix 4k win10 tarayıcı eklenti geldi, deneyen ?
URL'lerden takip bilgilerini siliyor.Clearurl kullanıyorum ama ne işe yarıyor çözemedim
Bu arada netflix 4k win10 tarayıcı eklenti geldi, deneyen ?
Mozilla Firefox ve Tor tarayicilarini kullaniyorum.
Daha iyi gizlilik ve güvenlik açısından Tor tarayıcısını kullanmak çok daha mantıklı. Hatta daha iyi yapılandırılmış olmasını geçtim geçenlerde Brave'den Tor kullananların kimliklerini deşifre edebilen bir açık bile çıkmıştı.![]()
GitHub - lkmvip/netflix-4K-DDplus: MicrosoftEdge(Chromium core) extension to play Netflix in 4K(Restricted)and DDplus audio
MicrosoftEdge(Chromium core) extension to play Netflix in 4K(Restricted)and DDplus audio - lkmvip/netflix-4K-DDplusgithub.com
netflix-4K-DDplus
Features (See Options)
1, MAX 4K 如何以超高畫質 (Ultra HD) 串流 Netflix
2, DDplus, Atmos(if any) Audio
3, all languages (audio and sub,if any)
4, Use AVC, NOT AvcHigh video code
5, Automatically select best bitrate available
6, Use "Dolby Vision" Profiles for HDR (May need NVIDIA 20 series and above graphics cards, and Dolby Vision TV)
Recommended software:
1,Win10.Ver.2004
2,MsEdge>V81(In non-win10 or portable version, WidevineCdm will be used, its = Chrome)
Deneyin lütfen 4k olacak mı ?
Brave'de tor ile kullanma da var.
Aslında Safari'nin bir mantığı yok, Firefox'ta Safari için dediğiniz özelliği ayarlayabiliyorsunuz.1-Opera
2- safari (çünkü yeni sekmede aç deyince direkt yeni sekmeyi açıyor ve reklam engelleyici yok.