Tarayıcılarımda bazı resimler gözükmüyor açılmıyor

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet explorer da da chrome da da sitelerdeki bazı resimler görüntülenemiyor, bi iki hafta öncesine kadar böyle bir sorun yoktu, sanırım Java yı güncelledikten sonra oldu, test ediyorum çalışıyor diyor Java ama sağ alt tarafta simgesi çıkmıyor, Programlarda arayıp java ya basıyorum birşey açılmıyor,
acaba sorun yüklediğim başka birşeyden mi çıktı bilemiyorum, lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanırım sorunu buldum, uyumluluk ile ilgili bir sorun var, yukarda adres çubuğunda yırtık kağıt resmi gözüküyor ona basınca düzeliyor ama her seferinde ona mı basacağım tümden bir çözümü yok mudur?

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla düzelmedi pek, bazı sitelerde o yırtık kağıt işareti bile çıkmıyo, çok madurum

Explorerda da yapıyo onunki daha kötü

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Denetim masası > İnternet seçenekleri > Gelişmiş ve oradaki güvenlik kısmındaki en baştaki seçenek seçili durumdaysa onu etkisizleştirin sonra multimedia kısmındakilerin hepsi işaretli olsun ama sadece resim yükleme yer tutucularının işaretini kaldırabilirsiniz.. Tarama kısmında uyumluluk görünümü ile sayfa düzeni hatalarını otomatik düzelt işaretli olmalı..

Ayrıyeten tarayıcılarda yüklü olan eklentiler ve plug inlerde buna sebep olabilir. Web sayfalarını etkileyen adblock ve flashblock tarzı eklentileri devre dışı bırakıp bide öyle deneyin.

Bazı arkadaşlarda bu sorunu dns değiştirerek çözdüklerinide söylüyorlar ama ben pek tahmin etmiyorum yinede dns ayarınızı google veya open dns yapın belki bi ihtimal..

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baktım da ztn o ayarları hiç değiştirmediğim için aynı dediğin gibi duruyor, tek değişiklik hatırladığım kadarıyla Java yenisini yükledim bi gariplik oldu gibi, her sitede o yırtık kağıda basmak gerekiyor İnternet explorerda, chrome iyiice gitti yırtık kağıda benzer birşey de yok onda çıkmıyor her zmn..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İşletim sistemi nedir?.

javayı tamamen kaldırıp sorunun ondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edebilirsin.. Veya kaldırmadanm önce tarayıcıların eklenti kısımlarından devre dışı bırakmayı dene.. İnternet explorerda araçlar menüsünden eklentileri yönet kısmından devre dışı bırak.

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaç kere kaldırıp tekrar yükledim, nasıl saçma birşey anlayamadım, o ara bi program daha yüklemiştim yanında başka şeyler de yüklemiş Japonca falan yazıyor, kaldırmaya çalışıyorum ama yazılar Japonca olduğundan anlayamıyorum.. onun da etkisi olabilir belki, yoktu şimdiye kadar böyle bir sorunum yaa.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bak senin sorunun javadan değil. Bilgisayarda zararlı yazılım var. Şu programı indir kur ve tarat. Bulunan zararlıları temizle.

http://www.malwarebytes.org/

Malwarebytes programı zararlıyı bulamazsa şu programı indir çalıştır bu temizler ancak Windows 8 kullanıyorsan bu program uyumlu değil 8 le. Sadece xp/vista/7 içindir bu.

http://www.combofix.org/

Sonra bilgisayarda antivirüs programı yoksa antivirüs programı kurmanı tavsiye ederim.

Japonca yazılar olan programıda şu uninstal programını indir çalıştır bu programla kaldırmaya çalış.

http://www.tamindir.com/iobit-uninstaller/

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windosws 7 var, ben de öyle tahmin ediyodum bi programı yükledikten sonra oldu dedim ya ekstra şeyler yüklendi Japonca anlamadığım için silemiyorum, eve gidince bakıyım dediklerinizi deniyim, olmassa en iyisi format etmek sanırım hiç istemiyordum ama..

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne yazdığını anlamıyorsan japonca olduğunu nasıl bilebilyorsun ? ( Sadece sana biraz takılıyım dedim yanlış anlama :D )

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok komikkkk.. hiç alfabelerini görmedin heralde...

Microsoft security Essentials var

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok komikkkk.. hiç alfabelerini görmedin heralde...

Microsoft security Essentials var
Ayca ben okulumda 2.yabancı dil olarak çince okuyorum ve japonca ile çince arasındaki farkı ayırt etmek de biraz usta işi kaçıyor.Anlatabildim mi,yani çince de diyebilirdin ya da bi kaç uzak doğu ülkesi de kısmen aynı harfleri kullanıyo ve diller benziyor.Ben bu farkı ayırt edebilmene şaşırdım yoksa seni kırma ya da küçümseme gibi bir amacım yoktu. :D

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
japonca falan dedim, o kadar dil okuyosun ama konuşma dilini unutmuşsun heralde

malware tarayıcıları baya hızlandırdır.. ama resimler halen bazıları çıkmıyor,
bir de yanlışlıkla ilk tarattığımda bulunan öğeleri tiklemeden sil dedim, sanırım bi dahaki taramada onlar çıkmıyor, öbür taramada bilerek bi tane öğeyi silmediğim için biliyorum öbür seferinde de baktım o silmediğim şeyi göremedim..
İlk aşamada silmediğim nesneleri tekrar buldurup sildirme şansım var mı ki?

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google chrome da burdan cvp yazma yeri bile gözükmüyor ya, combofix de yüklicez mecbur, ama düzelmeyecek gibi geliyor nedeense

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Google chrome da burdan cvp yazma yeri bile gözükmüyor ya, combofix de yüklicez mecbur, ama düzelmeyecek gibi geliyor nedeense
Sen önce şu japon yazılı şey neyse onu kaldırmayı denedin mi?. Yukadaki verdiğim uninstal programını indir o program gösterir neyse o japon yazılı şey.

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsini sildim garip gelen ne varsa :D

combofixle de bişiler yaptı stage falan bitirdi, ondan sonra da düzelmedi chrome u sildim yükledim ama verileri sil demedim ondan aynı kaldı heralde verisiz bir deneyim..

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spybot ve Adwcleaner işe yaradı gibi, baktığım bozuk sayfalar düzelmiş görünüyor, ama bilgisayarda yavaşlama devam ediyor, diğer virüs programını kullandığımda hızlandırmıştı bilgisayarı, bi bozukluklar var gibi yani gene

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yavaşlığı Advanced SystemCare 7 full bularak indirin Tüm secenekleri secerek temizlik yapın disk birleştirmesi chkdsk gibi işlemleri yapın faydasını göreceksiniz.

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım benim bilgisayar birden baya virüs kapmış, halen tarayıcı bazıda problemler oluyo, onun dışında mesela internet yokmuş gibi gösteriyo çarpı işareti var, sesi kapıyorum ses çalıyo halen falan birşeyler oldu... o Advanced Systemcare bedava temizlik yapıyor mu?
Virüs programı doldu pc yani..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
google katılımsız versiyonu bulabilirsin cok işe yarıyor ve varsa trojen felan onları da temmizliyor tavsiye ederim yükle.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ıe sadece kendı mıcrosoft ve bıngde çok iyi çalışıyor googlea entegreli değil

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
halen reklamlar çıkmaya devam ediyor, azalmış düzeyde

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D iyice reklam etcen yani, eve gidince unutmassam bakarım ama dayanamıcam format etcem yani artık..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bencede Format at gitsin kurtulursun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bu sayfa bende de zaman zaman kendiliğinden yeni bir sekme olarak açılıyor çöüzümü nedir nasıl engelleriz firefox kullanıyorum combofix le tararttım avast la tarattım