__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
MUALLA BROWSER i tavsiye ederim arkadaş... Kendisine hayran bıraktırıyor.... Yandan kavrayışı muhteşem....
:thumbup1::4:
MUALLA BROWSER i tavsiye ederim arkadaş... Kendisine hayran bıraktırıyor.... Yandan kavrayışı muhteşem....
bu olmuyo:crying::crying:Operada Parolaları korumak için bir şifre konulabiliyor diye biliyorum istersen bu yöntemi dene
veeeee sonuççç....
bende artıkfirefox'çuyumgüvenliği tam halledemedik ama olduğu kadar hepinize yorumlarınız için teşekkürler
![]()
Bak onu unutmuştum...Renklisi de vardı; lynx![]()
Bak onu unutmuştum...
Hatırlatma için sağol...:clap::clap:
Acaba kullanabilir mi?
Yanlız flashları vede resimleri göremezsingaza getirmeyin benihemen deniyorum(şaka yaptım yeniaşkım firefox
)
Unix, VMS, Windows 95/98/NT, DOS386+ platformlarında çalıştığı biliniyor. Ama açıkçası XP/Vista/7 de denemedim. Ben GNU/Linux ile kullanıyorum.![]()
bunu bi görüşsek iyi olur hocamVerilerini ayırmayı ve girdiğin sitelerin sadece kendin görebileceğin bir tarayıcı istiyorsan Portable Mozilla Firefox kullanabilirsin. Bir flash bellek içinde muhafaza edebilir ve istediğin her yerde kullanıp içindeki verileri sadece kendi içinde saklayacak biçimde kullanabilirsin. Çeri çöpü cookie'si herşeyi kendi içinde saklanıyor...
by efsane hangi tema hangi eklentileri kurdun???...
Yapıldı mı bilmiyorum ama al sana en iyi tarayıcı:
Iyk.![]()
Bu insan tarayıcısı değil mi? Acid3 testinden kaç puan alıyor? :mrgreen:
Hiçbir zaman sağlıklı bir test yapılamamış. Çünkü gelişmiş sekme özelliği yüzünden seken kurşunlar her seferinde testi yapan tester'lara denk gelmiş. :mrgreen: