Ana sayfasında haberler olan Chrome veya Firefox eklentilerini destekleyen sayfa çevirebilen açık kaynak tasarımı Opera veya Yandex browser e yakın tarayıcı önerisi ya da bir tarayıcı ile birlikte eklenti önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
Brave !!!!!!!!Ana sayfasında haberler olan Chrome veya Firefox eklentilerini destekleyen sayfa çevirebilen açık kaynak tasarımı Opera veya Yandex browser e yakın tarayıcı önerisi ya da bir tarayıcı ile birlikte eklenti önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
xD ürün reklamı yasak diye biliyordumSSBrowser
(Boşuna intte arama bulamazsın çünkü ben yaptım )
Chrome değil miydi oChorme
Microsoft Edge, Slimjet Browser, Firefox, Chrome.Ana sayfasında haberler olan Chrome veya Firefox eklentilerini destekleyen sayfa çevirebilen açık kaynak tasarımı Opera veya Yandex browser e yakın tarayıcı önerisi ya da bir tarayıcı ile birlikte eklenti önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
+Brave sankiMicrosoft Edge, Slimjet Browser, Firefox, Chrome.
Açık kaynak kodlu tarayıcı önerisinde bulunursanız dah iyi olur çünkü şuan Yandex browser kullanıyorum ve bırakmamın nedeni tam olarak açık kaynak olmamasıMicrosoft Edge, Slimjet Browser, Firefox, Chrome.
Brave'in ana sayfasında haber akışı var mı adını çok duydum kullanmayı düşünüyorumBrave :3
Chromium, Firefox, Slimjet; Firefox hem açık kaynaklı hem özgür yazılım, Slimjet açık kaynaklı ama sahipli yazılım, Chromium hem açık kaynaklı hem de özgür yazılım.Açık kaynak kodlu tarayıcı önerisinde bulunursanız dah iyi olur çünkü şuan Yandex browser kullanıyorum ve bırakmamın nedeni tam olarak açık kaynak olmaması
Brave'in ana sayfasında haber akışı var mı adını çok duydum kullanmayı düşünüyorum
ayarlarsan oluyor brave today ileAçık kaynak kodlu tarayıcı önerisinde bulunursanız dah iyi olur çünkü şuan Yandex browser kullanıyorum ve bırakmamın nedeni tam olarak açık kaynak olmaması
Brave'in ana sayfasında haber akışı var mı adını çok duydum kullanmayı düşünüyorum
Opera GX?Ana sayfasında haberler olan Chrome veya Firefox eklentilerini destekleyen sayfa çevirebilen açık kaynak tasarımı Opera veya Yandex browser e yakın tarayıcı önerisi ya da bir tarayıcı ile birlikte eklenti önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
''Arkadaş bilgilerimi çalan bir tarayıcı'' olmasını istememiş.Opera GX?
Opera GX'i çıktığından beri kullanıyorun. Abuk subuk eklentiler eklemezse olmuyor ôyle şeyler? Brave çok mu güvenli?''Arkadaş bilgilerimi çalan bir tarayıcı'' olmasını istememiş.
Opera Gx braveden kat ve kat daha güvenlidir katılıyorum.Opera GX'i çıktığından beri kullanıyorun. Abuk subuk eklentiler eklemezse olmuyor ôyle şeyler? Brave çok mu güvenli?
bilgileri çalsa benim çoktan insta gitmişti''Arkadaş bilgilerimi çalan bir tarayıcı'' olmasını istememiş.
Opera GX'i çıktığından beri kullanıyorun. Abuk subuk eklentiler eklemezse olmuyor ôyle şeyler? Brave çok mu güvenli?
Hayır burda bende katılmıyorum. bakınızOpera Gx braveden kat ve kat daha güvenlidir katılıyorum.
Kullanmasını bileneHayır burda bende katılmıyorum. bakınız
Ama chrome bey herkesin ramini acımadan yiyor.chrome ama
Dünyanın en gizli ve en güvenli tarayıcısına bunları söylemek için deneyim gerekir.Opera GX'i çıktığından beri kullanıyorun. Abuk subuk eklentiler eklemezse olmuyor ôyle şeyler? Brave çok mu güvenli?
ben brave kullandım fakat alışamadım reisDünyanın en gizli ve en güvenli tarayıcısına bunları söylemek için deneyim gerekir.
Brave hakkında birşey bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın.
Yeterince deneyimim olduğunu düşünüyorum. Güvenlik açısından Opera GX ile arasında fark bulamadım.Dünyanın en gizli ve en güvenli tarayıcısına bunları söylemek için deneyim gerekir.
Brave hakkında birşey bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın.