Akdeniz124
Doçent
Sizin sorununuz bir tarayıcının kötü olduğu anlamına gelmiyor.ben brave kullandım fakat alışamadım reis
Sizin sorununuz bir tarayıcının kötü olduğu anlamına gelmiyor.ben brave kullandım fakat alışamadım reis
brave kesinlikle en gizli ve güvenli değil. Sen bu bilgileri nereden öğrendin?Dünyanın en gizli ve en güvenli tarayıcısına bunları söylemek için deneyim gerekir.
Brave hakkında birşey bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın.
Yeterince deneyimim olduğunu düşünüyorum. Güvenlik açısından Opera GX ile arasında fark bulamadım.
..... bildiğiniz kadar konuşun.brave kesinlikle en gizli ve güvenli değil.
Bu Opera GX'de de var?
Bu işlerde deneyimsiz olduğun çok belli.
''Ağaç yaşken eğrilir'' fikriniz değişmicek.Bu Opera GX'de de var?
6 tane tarayıcı kullandım.Bu işlerde deneyimsiz olduğun çok belli.
Yalnız bu neredeyse bütün tarayıcılarda var.''Ağaç yaşken eğrilir'' fikriniz değişmicek.
Neyse siz devam edin lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 tane tarayıcı kullandım.
ne sorunu ?Sizin sorununuz bir tarayıcının kötü olduğu anlamına gelmiyor.
Eklenti kurup performans'dan feragat ederseniz tabii ki.Yalnız bu neredeyse bütün tarayıcılarda var.
Tavsiyeniz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.''Ağaç yaşken eğrilir'' fikriniz değişmicek.
Neyse siz devam edin lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 tane tarayıcı kullandım.
Ben de. (Brave kötü bir tarayıcı değildir.)Tavsiyeniz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
rica ederiz reisTeşekkürler Firefox esr veya Yandex browser kullanıcağım.
"Samsung internet" eklentileri olan çok kullanışlı bir tarayıcı ilk android telefonum samsung 5 senedir kullanıyorum, tavsiye ederim.Ana sayfasında haberler olan Chrome veya Firefox eklentilerini destekleyen sayfa çevirebilen açık kaynak tasarımı Opera veya Yandex browser e yakın tarayıcı önerisi ya da bir tarayıcı ile birlikte eklenti önerisinde bulunursanız çok sevinirim.