Tarafsız görüşlerinize ihtiyacım var

onlyforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ;

**** diye bir site açtim.Ama neleri eksik dışardan bir gözlemci olarak tarafsiz görüşlerinze ihtiycım var.

Şimdiden teşekkürler...

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
amaca hizmet ediyor, sonuçta aranan şey şehre göre mağaza aramaksa site çok başarılı

ama sade ya. çok sade. sanki daha hareketli bir anasayfa daha güzel olurdu.

Overlord

Asistan
Reaksiyon puanı
9
-Site epey sade olmuş, ilk girildiğinde sanki domain park sayfasıyla karşılaşılmış gibi hissettiriyor.

-Ayrıca anasayfada konuyla ilgili bir kaç fotoğraf olsa iyi olurdu. Moda evleri şehir listeside bir dropdown listbox ile halledilse daha şık dururdu...
yani sitede biraz ajax kullanman gerek daha kalite görünmesi için. tabii güzel bir de tasarım şart.

-Moda evinin açıldığı sayfada da iyileştirmeler gerekiyor. bu haliyle biraz telefon rehberine benzemiş.

Biraz uğraşırsanız daha şık bir site ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.

Saygılar.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
o pembe rengi biraz matlaştırın çok göz alıyor.Ayrıca üst menüdeki başlıkların arasındaki çizgiler yerine bir logo ya da başka bir şey olabilir.

Başarılarınızın devamını dilerim sadece yapıcı eleştiride bulunayım dedim isteğiniz üz're:)

onlyforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-Site epey sade olmuş, ilk girildiğinde sanki domain park sayfasıyla karşılaşılmış gibi hissettiriyor.

-Ayrıca anasayfada konuyla ilgili bir kaç fotoğraf olsa iyi olurdu. Moda evleri şehir listeside bir dropdown listbox ile halledilse daha şık dururdu...
yani sitede biraz ajax kullanman gerek daha kalite görünmesi için. tabii güzel bir de tasarım şart.

-Moda evinin açıldığı sayfada da iyileştirmeler gerekiyor. bu haliyle biraz telefon rehberine benzemiş.

Biraz uğraşırsanız daha şık bir site ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.

Saygılar.

SELAM Mesela kuruluş hakkında detay bilgi istiyorum moda evi ekle kısmında sonra bunlardan faydalansam giren kişi telefon rehberinden ziyade kuruluş hakkındada bilgi sahibi olur. hani detaya tıklayan kişi onuda görür tamam bunu hallederim ben.

Ya drop kullanabilirdim bu seferde site iyice boş olurdu :D açikçasi ama teşekkür ederim

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
hoppala insan en azından göstermelik de olsa teşekkür eder yorumlar için.Tamam teknik yorum yapacak akdar anlamıyoruz bu işlerden ama yardımcı olmaya çalışacak kadar iyi niyetliyken böyle görmezlikten gelinmeyi de haketiğimizi düşünmüyorum:)

Sağlıcakla kal he mi:)

onlyforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hoppala insan en azından göstermelik de olsa teşekkür eder yorumlar için.Tamam teknik yorum yapacak akdar anlamıyoruz bu işlerden ama yardımcı olmaya çalışacak kadar iyi niyetliyken böyle görmezlikten gelinmeyi de haketiğimizi düşünmüyorum:)

Sağlıcakla kal he mi:)

Neden görmezlikten geleyim siz o pembe rengi matlaştirin dediniz :D bende uygulamaya çalişiodum hani naparim diye..Teşekkürü değiştirdikten sonra yapacaktim,Ama çok çok çok teşekkür ederim :d umarim bi miktar çevirebilmişimdir :D

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
fazla sade olmuş. sadeliği aşmış bile. pembe renk olmamış farklı tonlar kullanılabilir. butür sitelere daha çok bayanlar gireceği için resim sayısını arttırsan iyi olur. kadınlar daha şaşalı şeyleri seviyor genelde.
modaevi.biz yazısı gayet güzel olmuş. yazı karekteri çok hoş. gelin ve damat resmide güzel. gülün kırmızı görünmeside güzel olmuş. (sen tasarladıysan tabiki.)

onlyforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amaca hizmet ediyor, sonuçta aranan şey şehre göre mağaza aramaksa site çok başarılı

ama sade ya. çok sade. sanki daha hareketli bir anasayfa daha güzel olurdu.

çok teşekkür ederim.

---------- saat 02:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:23 eklenmişti ----------

fazla sade olmuş. sadeliği aşmış bile. pembe renk olmamış farklı tonlar kullanılabilir. butür sitelere daha çok bayanlar gireceği için resim sayısını arttırsan iyi olur. kadınlar daha şaşalı şeyleri seveviyor genelde.
modaevi.biz yazısı gayet güzel olmuş. yazı karekteri çok hoş. gelin ve damat resmide güzel. gülün kırmızı görünmeside güzel olmuş. (sen tasarladıysan tabiki.)

çok teşekkürler bi kaç resim ekleyeceğim bu arada logoyu ben tasarladim ama tabi bu işi kolaylaştiran şablon programlar kullandik.

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Logo tasarımındaki renkler ile site tasarımındaki renkleri aynı yapabilirsin mesela logodaki modaevi.biz yazısının rengi ile menünün arka fon rengini.logondaki karelerin de site tasarımıyla ilgisi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

---------- saat 02:58 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:57 eklenmişti ----------

bu arada logo tasarımın iyi olmuş ama site tasarımı kötü

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
siteye evlilikle ilgili abuk sabuk testler, anketler de ekleki bayanlar ilgi göstersin. siteye girdikten sonra bidaha çıkmak istemesinler.
evlendiğiniz insan ruh ikiziniz mi test edin?
doğru eşi buldunuz mu?
burcunuza göre en uygun gelinlik.
ne kadar çok saçma test olursa o kadar tutar.
bende erkeksem kızlar böyle bi siteden vazgeçemez.:clap:

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
siteye evlilikle ilgili abuk sabuk testler, anketler de ekleki bayanlar ilgi göstersin. siteye girdikten sonra bidaha çıkmak istemesinler.
evlendiğiniz insan ruh ikiziniz mi test edin?
doğru eşi buldunuz mu?
burcunuza göre en uygun gelinlik.
ne kadar çok saçma test olursa o kadar tutar.
bende erkeksem kızlar böyle bi siteden vazgeçemez.:clap:

sermaye benden fikir üret bana:D

Ticaret yapalım senlen:D:clap:

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bide testlerin sonuda en uygun gelinlik bu çıktı damatlık bu çıktı burcunuzun bu günkü takısı bu diye sonuç ver. firmaları ara reklam iste onlardan verenlerin modellerini test sonuçlarına ekle. güzel olur.

onlyforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bide testlerin sonuda en uygun gelinlik bu çıktı damatlık bu çıktı burcunuzun bu günkü takısı bu diye sonuç ver. firmaları ara reklam iste onlardan verenlerin modellerini test sonuçlarına ekle. güzel olur.

haha olabilir valla sizde fikir çok :D bu arada rengi matlaştirdim logonun arkasindaki kareleride sitenin geneline yaymaya çaliştim hafif bi makyaj yaptim yani :D bi bakarsaniz sevinirim teşekkürler

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
şahsen ben kendim böyle bi site yapsam kendi gelinliğini kendin yap diye bi bölüm açarım.
değişik desenlerden, renklerden, takılardan oluşan parça ekle çıkart mantığına dayalı manken üzerinde denenen bi oyun yaparım yanınada fısstık gibi bi damat koyarım tamam. bi giren bidaha çıkmaz.
kızlar kendini kendi yaptıkları gelinliğin içinde damat adayının yanında hayal edrler. son kare şöyle el ele tutuşmuş sonsuza kadar mutlu havalarında falan

sitenin renk uyumu iyi arka fon hariç bence. ama dediğim gibi çok sade.

onlyforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim valla fikirler güzelde biraz zorlar beni :D gelinlik tasarlattirma felan ama bakim yapanci kaynaklara :D

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bence tasarlama yerine gelinlik firmalarının modellerini belirterek oraya koy sonra dekoltesi, duvağı- etek boyu-kolu gibi kısımlarını değiştirme imkanı sağlanabilir belki böylece gelinlik firmalarıda ilgi gösterir. takılarıda gerçek takılardan seç mesela bayan bu gelinliğe atasayın şu takısı süper gitti demi diye yorum yapsın. hem gelin adayı hem firmaların dikkatini çeksin site.
haftanın firmasını, gelinliğini seç diye bölüm yapabilirsin. birici gelen sitenin ürünlerini tanıtabilir yada röportaj ekleyebilirsin. tabi bunlar hemen olmaz zamanla.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bencede anasayfa sade duruyor.Biraz daha cancanlı yapabilirsen daha güzel olur kanısındayım :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bence anasayfanın sade olmasında bir sıkıntı yok..Önemli olan amacına hizmet etmesi ve güncel olması..Geyet iyi düşünülmüş bir proje tebrikler..

onlyforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence anasayfanın sade olmasında bir sıkıntı yok..Önemli olan amacına hizmet etmesi ve güncel olması..Geyet iyi düşünülmüş bir proje tebrikler..

teşekkür ederim.. tabi biraz daha planlar var güncellik konusunda moda evi ekle kısmını yaptim, ayrica resim ve katalog da eklemelerini sağlasam daha iyi olur belkide biraz daha uğraşayim teşekkür.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sayfaların güzel.
Ancak,
1 - Ana sayfa çok sade,
2 - Resim az,
3 - Yazı az.

Bu yazdıklarımı toplarsak, özellikle ana sayfa web sitesinin vitrinidir. Biraz görsel materyal ister, biraz daha açıklama, bilgi ister.
Sadelik iyidir. Ama göze hoş gelmesi açısından renk, yapı, resim gibi görselliklerin biraz daha cazip kılınması bence daha hoş olur.
Çok tablo yerine bir CSS şablonu uygulasaydın daha pratik ve işlevsel olurdu.
Arzu edersen bir iki şablon gönderebilirim.
Kolay gelsin

onlyforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar arkadaşlar öncelikle herkeze teşekkür ederim sizin dediğiniz ölçüde değişiklikler yaptim.Pembe ton yumuşatildi.sadece telefon rehberi gibi olmamasi için modaevi detay kısmı eklendi...
Çok teşekkürler bu arada yeni önerilerinizide alabilirim.

Saygılarımla

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Flashlı bir site iyi olabilirdi.

hatice-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben siteye erişim sağlayamıyorum bilginiz olsun.