Tanımlanamayan Ag Neden Kaynaklanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okanic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar Bu Konuda Yardımınızı Alıcaktım Ben Hergün Mutlaka 1 Kere Tanımlanamayan Ag Hatası Alıyorum Önceden Böyle Bşe Yoktu Yalnız Şimdi Gün İçerisinde 1 Veya 2 Kez Oluyor Eve Bi Telsiz Telefon Daha Aldık Acaba Ondan Olabilirmi Ondan Sonra Olmaya Başladı Bilgilendirirseniz Çok Sevinirim Saygılar..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben de bu konuda epey sıkıntı çektim.sık sık bağlantım kopuyordu.odemi açıp kapatınca geliyordu.

Sonra farkettim ki telefon girişindeki kablolar sıyrılmış ve zayıflamış.O kabloları düzgün şekilde tekrar bağlayıp bantladım ve artk sorun yok.

Sorununuz bundan çok daha farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir.Ben sadece paylaşayım dedim belki birinin işine yarar.

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Benim sistemim windows 7, bazen bende pc yi yeniden başlatınca oluyo, önceden vista,xp kullandım hiç bu sorunu yaşamadım , ağ bağdaştıcı uyuşmuyo sanırım.. ağ ' a özelliklerden girip devre dışı yapıp sonra etkin ediyorum sorun düzeliyor..

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Teşekkür Ederim Bende Bi Baglantıları Kontrol Edim Bi Kaç Yerinde Dediğiniz Gibi Ezilmeler Var Umarım Bu Sefer Olur Çunkü Artık Koptugundan Film Falanda İndiremiyorum Yarıda Kesiliyor Teşekkrler Tekrar

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben bağlantı sorunu yaşamaya başladığım sırada 3. bir kişiye daha neti paylaştırdım.sorunun onda oldugunu düşünüyordum.Dediğim gibi telefon kablosundaymış.