• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tanıdığınız ilginç isimler..

"Doğal" var."Fecir" var şuanda arkadaşım olan.ve önceden de tanıdığım ilginç isimli olan vardı tabi şuan aklıma bunlar geldi.ve alakası yok ancak ortaokuldayken de bi kızın ismi Muzaffer idi.en son ismini mahkeme ile değiştirmiş diye duydum ancak bilmiyorum son durum nedir.

Şehirler arası bir otobüs yolculuğunda genç host arkadaşlar ile kısa süreli bir samimiyet kurmuştum. İsteklerim oldukça "bakar mısınız?" diye seslenmektense adı ile hitap etmek istedim. Adını sorduğumda "Coşkun" dedi.. Dedim "milletin içinde "Coşkun" diye seslenmeyim. Soyadın ne?" Cevap - "İmdat!" :)

Bu kısa konuşmadan sonra yolculuğuma "bakar mısınız?" ile devam etmenin uygun olduğuna karar verdik. :)

Şehirler arası bir otobüs yolculuğunda genç host arkadaşlar ile kısa süreli bir samimiyet kurmuştum. İsteklerim oldukça "bakar mısınız?" diye seslenmektense adı ile hitap etmek istedim. Adını sorduğumda "Coşkun" dedi.. Dedim "milletin içinde "Coşkun" diye seslenmeyim. Soyadın ne?" Cevap - "İmdat!" :)

Bu kısa konuşmadan sonra yolculuğuma "bakar mısınız?" ile devam etmenin uygun olduğuna karar verdik. :)

güzel hikaye:D

Kadın var mesela :D
Kanının adı Kadın :D
Çok ciddiyim :)
Hatta soyadı çok daha mükemmel ama neyse sadece ismi yeter
:D

Gudbettin nazar nazari idi bi müşterimin ismi soy adı daha cins bişi idi unuttum :D

bizdede burak vardı ama biz "kurbağacık" derdik :D

okşan diye bir kız arkadaş vardı. kulakları çınlasın..