Öiv sadece dediğiniz kadar biliyorum artı ruhsatname ücreti var. Telsiz ücreti hariç bu aradaYeni tesis hat vergisi toplam 86 tl'dir.Operatörler bunu faturalı da 12'ye bölüp her ay faturaya 7.10 tl civarı yansıtır.Ek olarak 3.10 tl'de telsiz kullanım vergisi gelir her halükarda.Faturasız hatta da bu bedel bayiler de peşin olarak alınır.
Faturalı hatta yansıyan en fazla vergi bu kadar başka yansımaz.İlk 12 ay içerisin de iptal ya da operatör değişikliği olursa kalan vergiler son faturaya yansır sadece.Öiv sadece dediğiniz kadar biliyorum artı ruhsatname ücreti var. Telsiz ücreti hariç bu arada
Hocam yeni hat vergisi 3 operatörde de 86 tl'dir.Bu ücret 12 ay'a bölünüp her ay faturana yansır.Faturalı hat için ne kadar vergi ödeyeceğim? telsiz kullanım ücretini yazmamıştım o kullanılmakta olan hatlarda da her ay ödeniyor çünkü
Yahu o kadar kendinizden eminsiniz kiFaturalı hatta yansıyan en fazla vergi bu kadar başka yansımaz.İlk 12 ay içerisin de iptal ya da operatör değişikliği olursa kalan vergiler son faturaya yansır sadece.
7 yıldır gsm sektöründe yöneticilik yapıyorum o yüzden eminimYahu o kadar kendinizden eminsiniz ki
Turkcell Faturalı Hat Vergileri Nelerdir?
Turkcell faturalarında yer alan vergi türleri ve oranları hakkında detaylı bilgi alın.m.turkcell.com.tr
Belli oluyor yalan yanlış bilgi vermişsiniz sadece Öiv bilgisi verip ruhsat ücretini söylemiyorsunuz7 yıldır gsm sektöründe yöneticilik yapıyorum o yüzden eminim![]()
Yukarıda yazdığım tüm iletileri detaylı okursan anlarsın.Yeni tesis vergisi + telsiz kullanım vergisi yansır.Telsiz kullanım ve telsiz ruhsat vergisi aynı vergidir ayrı ayrı yansımaz.Yani yeni alınan bir hatta ; ilk 12 ay 7.16 tl yeni tesis özel iletişim + 3.10 tl telsiz kullanım vergisi yansır.Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayı bırakın bir ya.Belli oluyor yalan yanlış bilgi vermişsiniz sadece Öiv bilgisi verip ruhsat ücretini söylemiyorsunuz
Yahu şaka mısın ruhsatname ücreti yeni hat aldığında yansır ayrıca telsiz kullanım vergisi de ödersiniz bunlar ayrı verdiler okumanız da mı yokYukarıda yazdığım tüm iletileri detaylı okursan anlarsın.Yeni tesis vergisi + telsiz kullanım vergisi yansır.Telsiz kullanım ve telsiz ruhsat vergisi aynı vergidir ayrı ayrı yansımaz.Yani yeni alınan bir hatta ; ilk 12 ay 7.16 tl yeni tesis özel iletişim + 3.10 tl telsiz kullanım vergisi yansır.Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayı bırakın bir ya.
@Constantin87Tamam benim dediğim ücrette bu hepsinin toplamı işte ayrı ayrı yansımaz dedim zaten,yani söylediğin ücret benim söylediğim ücretlerin içinde.Yarın yeni hat al bence bayi'den hesap kesim geldiğinde faturayı buraya at birlikte bakalım.
Ayda 8 tl sanırım.Yeni bir faturalı hat alındığında bir kerelik belli bir vergi ödeniyormuş. (her ay alınan vergiler dışında)
Yakın zamanda yeni faturalı hat almış ya da bu konuyu bilen bir arkadaş bilgi verebilirse çok sevinirim.