DerKaptaNN
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta önce yeni bir laptop aldım. Laptopu 2.ekran olarak kullanıp, BenQ monitörümü de 1.ekran olarak kullanıyordum. Bu laptopta herhangi bir videoyu browserı (f11) yapınca ekran siyah oluyor ve ses gelmeye devam ediyor fakat görüntü yok. Bazen şansa internet explorer da tam ekran oluyor o kadar. Google Chrome ve Opera'da tam ekran kesinlikle olmuyor.
Bu sorunun BenQ Monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. HDMI Kablosunu çıkarınca sorunsuz tam ekran oluyor. Laptopu TV'ye bağlayınca da tam ekran oluyor sadece BenQ'da olmuyor.
Nvidia Denetim Masasını biraz kurcaladım pek bir sonuç elde edemedim fakat bilgisayarın çözünürlüğünü 1080p 1920x1080 den 720p 1080x720 yaptığımda da tam ekran oldu.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, internette araştırdım fakat bu konu için bir cevap bulamadım.
Bilgisayar: Casper Excalibur i7-6700HQ 2.60GHz GTX 960M Windows 10.
Monitör: BenQ GL2460 24" 2ms.
Ekte tam ekran yapınca ekranın nasıl olduğu gözüküyor.
Bu sorunun BenQ Monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. HDMI Kablosunu çıkarınca sorunsuz tam ekran oluyor. Laptopu TV'ye bağlayınca da tam ekran oluyor sadece BenQ'da olmuyor.
Nvidia Denetim Masasını biraz kurcaladım pek bir sonuç elde edemedim fakat bilgisayarın çözünürlüğünü 1080p 1920x1080 den 720p 1080x720 yaptığımda da tam ekran oldu.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, internette araştırdım fakat bu konu için bir cevap bulamadım.
Bilgisayar: Casper Excalibur i7-6700HQ 2.60GHz GTX 960M Windows 10.
Monitör: BenQ GL2460 24" 2ms.
Ekte tam ekran yapınca ekranın nasıl olduğu gözüküyor.