Oyunları tam ekran yapınca siyah oluyor.

clskntuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde asusun bir monitoru var. Oyunları tam ekran yapınca siyah ekran veriyor.Chrome'a F11 atınca sıkıntı olmuyor.sadece oyunlarda ayrıca kontrol amaçlı discorddan yayın açtım.Arkadaşım yayından görebiliyor.ama ben göremiyorum sebebi ne acaba sadece oyunlarda oluyor.
Monitör: Asus VP249QGR 23.8" 144 Hz 1 ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Full HD IPS
Ekran Kartı: ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

Mesaj otomatik birleştirildi:

hadi cevap verin yahuu!!! oyun oynayamıyorum

Son düzenleme:

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Amd`nin ekran ayarlarında virtual super resulation diye bir ayar var açıksa kapat.Desteklemediği bir çözünürlükle açmaya çalışıyor olabilir.

clskntuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd`nin ekran ayarlarında virtual super resulation diye bir ayar var açıksa kapat.Desteklemediği bir çözünürlükle açmaya çalışıyor olabilir.
yantın için teşekkürler ama nasıl virtual suıper resulationa ulaşabilirim. nerede yani

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Masa üstüne sağ tıklayıp radeon ayarlarına gel ordan sağ üstte ayarlar simgesi var tıkla ve oradan ekrana gel orda yazıyor zaten.

Oyun ayarlarından mı tam ekran yapıyorsun yoksa f11 yada alt+enter mı nasıl yapıyorsun?

clskntuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ded
dediğin yere ulaştım kapalıydı. Başka neden olabilir.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Oyun tam ekran olurken başka bir çözünürlüğe geçiyor olabilir. O açık olsaydı büyük ihtimal ondan olurdu da başka bilmiyorum aklıma gelirse yada bir yerden bulursam yazarım.

clskntuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Masa üstüne sağ tıklayıp radeon ayarlarına gel ordan sağ üstte ayarlar simgesi var tıkla ve oradan ekrana gel orda yazıyor zaten.

Oyun ayarlarından mı tam ekran yapıyorsun yoksa f11 yada alt+enter mı nasıl yapıyorsun?
f11 de yapıyorum sağ clickle de yapıyorum

clskntuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun tam ekran olurken başka bir çözünürlüğe geçiyor olabilir. O açık olsaydı büyük ihtimal ondan olurdu da başka bilmiyorum aklıma gelirse yada bir yerden bulursam yazarım.
radeon ayarlarından oyun bölümüne geldim. Sıkıntı veren oyunlar oradaydı. ama orada olmayıp sıkıntı veren oyunlar var

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Orda olan oyunlar genelde bilgisayarın gereksinimleri karşılayamadığı oyunlar hatalı gözükür ünlem yada çarpı.

Üstüne tıkla o oyunların neyde hatası var gözükür.

clskntuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orda olan oyunlar genelde bilgisayarın gereksinimleri karşılayamadığı oyunlar hatalı gözükür ünlem yada çarpı.

Üstüne tıkla o oyunların neyde hatası var gözükür.
fortnite için performans sınırda diyor fakat bilgisayarın donanımları yeterli seviyede hatta bayağı bir üstünde
asus b450m
16gb ram
asus tuf 5600xt OC evo
amd ryzen 5
480ssd
bu bilgisayar pubg mobile'i kaldıracak seviyede ama yine de sıkıntı veriyor
ayıca radeonda oyun modundan normal moda aldım bir kaç oyun çalışmaya başladı.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Hangi oyunlarda siyah ekran. Oynadığın oyunlar.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Oyundan denedin mi tam ekran yapmayı.

clskntuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyundan denedin mi tam ekran yapmayı.
denedim olmadı

normal moda aldım demiştim sonra da düzeldiğini söylemiştim gidip gelmeye başlasdı

denedim olmadı

normal moda aldım demiştim sonra da düzeldiğini söylemiştim gidip gelmeye başlasdı bazen avr bazen yok

Son düzenleme: