Tam 9 ay oldu

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hadi bakalım 9. ayımızı'da çıkarttık senin bana bıraktığın yalnızlığımla, ben yemek yapıyorum beraber yiyoruz suyu bile beraber içiyoruz, içimde mutluluğa dair hiçbir şey bırakmadığın için teşekkür ederim daha teşekkürlerimi sayacağım çok yerler olacak okursan görebilirsin, Teşekkür ederim mutlu insan beni böyle yalnızlığımla birlikte bıraktığın için onun çok iyi bir arkadaş olduğunu öğrenmemi sağladığın için teşekkür ederim mesela, senden daha yakın geliyor bana, üşengeçlikte çöktü üstüme fazla değil onunda gelmesi 9 ayı buldu, sinir de geldi ardından bunlar çok iyi arkadaşlar. Sigara ve alkol de geldi peşine en iyi iki dostum bunlar mesela, bir tanesi çok paracı para olmadan yanında bulunmuyor diğerinin maliyeti düşük bir çay ve bir de muhabbet yetiyor ona gidişinin ardından da 9 ay oldu onu unutmamak lazım, gözlerinin yeşili bir başkasına ait oluşundan beri yazasım gelmiyor artık, teşekkür ederim beni böyle Limanı soğuk olan bir şehirde bankta yatırdığın için eski dostum, teşekkür ederim bir başkalarının oluşunu gözlerimle izlememe sebep olduğun için, başka bir insanla birlikte olduğum halde ona karşı hiçbir şey hissedemediğim için teşekkür ederim bayan, geceleri beni tek kare fotoğrafınla binlerce kez öldürdüğün için teşekkür ederim, teşekkür ederim beni tanımadığım alkolik insanlarla tanıştırdığın için çok arkadaş kazandım yokluğunda, ve teşekkür ederim bana milyon kelime yazdıran kadına, ve tekrar teşekkür ederim ki içinde ruh olmayan bir beden bıraktığın için sana.

http://www.youtube.com/watch?v=ERtLIRt_70U

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
duygusal şeylere dayanamıyorm galiba

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hiç birşey anlamadım :) Daha uykum var demekki :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
9 ay mı? 9 Yıl sonra tekrar görüşelim bu konuyu. :)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu itiraf kozesı kapansın bu nedir yaa millet baglamış depresyona ....

çıkın çıkın bişey yok orda :D :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bak benim de psikolojim bozuldu damara bağladım gece gece durup dururken. halbuki arkadaş gibi aşk acısı da çekmiyorum :D naptın bana naptıın :D

bu da benden sana gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=5ROGGpKzWaw

Dostum çok özür dilerim yahu canını sıkmak istemezdim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sana boynum kıldan ince, gerek öğütlerinle gerek bana destek çıkışlarınla başımın üstünde yerin var ONLİNE DESTEK

VerGiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yinemi sen birader :D Off harbi baydın. Olum git başka uğraşlar bul takıl . 2. el xbox al kendine fifa 13 yükle bak çok zevkli oluyor online maçlar...

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yinemi sen birader :D Off harbi baydın. Olum git başka uğraşlar bul takıl . 2. el xbox al kendine fifa 13 yükle bak çok zevkli oluyor online maçlar...

O zaman sen ne yap biliyormusun BİRADER.

Benim konularımı gördüğünde içinde ne olduğuna bakma, konuyu kapat en kolay yolu bu