Haber Taliban üst düzey yetkilileri ankarada imiş

Reaksiyon puanı
4,724

15 temmuz ya yalandı yada hükümet adam olmayacak 15 temmuzdan zerre ders çıkarmadı, böyle bir rezilliği ne sudi araplar yapar ne katar ne bae dünyada hiçbir ülke yapmaz.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Tam tipik SIĞ bir muhalif söylem daha :(

Adamlar Türkiye'ye görüşmek için gelmek istemişler hayır gelemezsiniz mi demeliydi ! Banane bizene giyiniş tarzlarından veya yönetim şekillerinden yada inançlarından ?

Ekonomik iş birliği istemeye geldikten sonra gelsin neden rahatsız oluyorsunuz ki ? Ayrıca bunu 15 Temmuza nasıl bağladınız ?

Taliban Çin'de
1440x810_cmsv2_26eb8ebd-9554-5cff-bccb-2160bd0e4fde-5932402.jpg

Taliban Katar'da

191896.jpg

Taliban Rusya'da

rusyadan-afganistan-diplomasi-trafigi-once-abd-sonra-cin-ile-gorustu.jpg

Taliban ABD görüşme

abd_disisleri_bakani_mike_pompeo_ile_taliban_liderleri_gorustu_jpg1599985747.jpg

Taliban Pakistan Görüşme

taliban-heyeti-baris-gorusmelerini-ele-almak-icin-pakistan-da-262788.jpg

Taliban İngiltere görüşme

sS8ZRLkusXXaUetmIibUkqm0OCqJIqWJEel7g9XY.jpeg

Taliban Fransa Görüşme ( Basına resim vermemişler.)

fransa-gorusmelere-baslad-509.jpg

Tüm dünya görüşüyor 45-50 milyon nufuslu ülke ve yer altı yer üstü kaynakları var yeni iş fırsatları var madenler var petrol var inşaat sektörü açığı var ama bizim SIĞ muhaliflerin mantığına gel :) Birde nasıl oluyorsa 15 Temmuza bağlamışlar...

Ekli dosyalar

• 1634242066114.jpeg
    1634242066114.jpeg
    10.9 KB · Görüntüleme: 66
Reaksiyon puanı
4,724
Bu olayı nasıl 15 Temmuza bağladın anlatacan mı ?
Offf uzun uzun anlatmayacam sadece Terörizm diyorum gerisini sen düşün birşeyde anlatmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Honanım daber forumunda trollüyorsunya git oradakilere sor usanmadan anlatırlar sana ? ben bilmiyorum o forumunda takip ediyorum okuduklarımı yazıyorum yalnız orada insanları çıkdırtmışsın haberin olsun

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Offf uzun uzun anlatmayacam sadece Terörizm diyorum gerisini sen düşün birşeyde anlatmam

:D Bir şey de anlatmam diyor birde... Hem ortaya bir idia atıyon hemde kaçıyon. Taliban'ın ticari görüşmeler için Türkiye gelmesini nerden neye bağladın açıkla bilelim !

Üstte görüldüğü gibi ABD-Rusya-Çin-Pakistan - Katar - Fransa - İngiltere görüşürken sorun yok TÜrkiye görüşünce hemen Terör mü olmuş oldu :) Gerçekten ülkeye kaliteli bir muhalefet lazım. Çok SIĞ bir muhalefet var ülkede :( Ayrıca Taliban'ın derdi ve Düşmanı ABD izi ve ABD oradan çekildi onların savaşı bitti bize terör nerden gelecek ! Ve bu nasıl 15 Temmuz ile ilişkilenecek !

Reaksiyon puanı
4,724
:D Bir şey de anlatmam diyor birde... Hem ortaya bir idia atıyon hemde kaçıyon. Taliban'ın ticari görüşmeler için Türkiye gelmesini nerden neye bağladın açıkla bilelim !

Üstte görüldüğü gibi ABD-Rusya-Çin-Pakistan - Katar - Fransa - İngiltere görüşürken sorun yok TÜrkiye görüşünce hemen Terör mü olmuş oldu :) Gerçekten ülkeye kaliteli bir muhalefet lazım. Çok SIĞ bir muhalefet var ülkede :( Ayrıca Taliban'ın derdi ve Düşmanı ABD izi ve ABD oradan çekildi onların savaşı bitti bize terör nerden gelecek ! Ve bu nasıl 15 Temmuz ile ilişkilenecek !
Bilmiyorum buradan çıkış yap diğer foruma sor anlatsınlar sana orayı bizde takip ediyoruz ve insanları çileden çıkarmışın

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bilmiyorum buradan çıkış yap diğer foruma sor anlatsınlar sana orayı bizde takip ediyoruz ve insanları çileden çıkarmışın

Cevap !

Not: Lütfen birdaha kopyala yapıştır konu açmak yerine azcık düşünerek taşınarak konu aç bence. Komik duruma düşme....

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hepsinde ben mi atayım sen zeki araştıran millete akıl verip ahkam kesen birisin bul bi zahmet

Hayır Taliban şuan sen ister kabul et ister etme Afganistan'ın yönetimini elinde tutan grup. İstediği ülke ile görüşür görüşüyorda zaten. Burda sana dert olan ney ! Veya sorun ney sıkıntı ney ?

Ortaya BOŞ bir iddia atıyon devamını getirmiyon :(