Taksim meydan muharebesinden taze fotoğraflar[galeri]

quasimodo

Profesör
Katılım
20 Aralık 2008
Mesajlar
1,929
Reaksiyon puanı
57
Puanları
0
İşte bugün çekilen şok fotoğraflar - Foto

IMF ve Dünya Bankası protestoları olaylı geçti. Taksim Meydanı'nda toplanan gruplar ortalığı savaş alanına çevirdi.


IMF ve Dünya Bankası karşıtı gruplar Taksim Meydanı'nında terör estirdi. Binlerce kişi sabah saatlerinde Taksim Gezi Parkı önünde toplanmaya başladı.

Valilik eylemcilerin Kongre Vadisi'ne girmelerine izin vermeyeceğini günler öncesinden açıklamıştı. Öyle de oldu. Taksim Meydanı'nda olağanüstü tedbirler alındı. Meydan binlerce çevik kuvvet polisi, çok sayıda panzer ve helikopterle gözetim altına alındı.

Ellerinde çeşitli pankartlar taşıyan grup bir süre IMF karşıtı sloganlar attı. Ardından Kesk ve DİSK üyelerinin de aralarında bulunduğu eylemciler basın açıklaması yaptı.

Ancak göstericilerin arasına sızan yüzleri maskeli şahıslar, bazı grupların olay çıkarmak için geldiğinin habercisiydi. Provokatörler, Kongre Vadisi'ne doğru yürüyüşe geçti. Polis barikatını aşmaya çalıştı ve işte o an olan oldu.

Ortalık bir anda savaş alanına döndü. Göstericiler taş ve sopalarla polise saldırdı. Polis biber gazı ve tazyikli suyla eylemcilere karşılık verdi.

Grup kaçarken de boş durmadı. Otobüs duraklarına, yol üzerindeki güvenlik güçlerine ve yollardaki araçlara zarar verdi.

Bir süre sonra grup dörde bölündü. Tarlabaşı istikametine yönelen provokatörler molotof kokteylleri ile yolu ateşe verdi. Onlarca aracın ortasına düşen molotof kokteyllerini polis söndürdü.

http://www.samanyoluhaber.com/h_320284_iste-bugun-cekilen-sok-fotograflar---foto.html









































çok geliştiğimiz için bu toplantı ülkemizde yapılmış çok zengin olduğumuz için milli servet yalıkmış harab edilmiş nufusumuz çok olduğu içinde bir kişi vefat etmiştir
burada isyan teşebbüsü değil devlete isyan vardır
kamu malına verilen zarar mutlaka fakire yansıyacaktır
ne toplantı yapılsaydı ne bu olaylar olsaydı
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Sosyalistmiş bunu yapanlar bunların alayı şerefsiz hak aramak bumu ya allah cezanızı versin
 

scientific

Asistan
Katılım
6 Ekim 2009
Mesajlar
135
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bende ülkemizi yoksullaştıran Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankasını ülkemde istemiyorum!Her bireyin protesto hakkı var ama çevreye zarar verenleri ve olaylar sırasında beyaz giysili elinde "Gül Güçtür" yazan ve polislere güller vermeye çalışan adamı sokak ortasında tartaklayanları da kınıyorum...
 

firat.tuzer

Asistan
Katılım
23 Mayıs 2009
Mesajlar
141
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
sosyalistlermiş peh,
ancak bir çapulcu kendi devletinin Ziraat Bankasının camını kırar.

bana sorarsanız İstanbul'a doğudan olan göçlerin sonucudur bu.
İzmir de yapsınlar sıkıyorsa :thumbdown:
 

eray045

Rektör
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
243
düzgün bir protesto olsa desteklerimde
bu aşırı uç solcular işin suyunu çıkarıyor..
 

freewill

Dekan
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
7,637
Reaksiyon puanı
61
Puanları
228
Allah için ne imf protestosu bu onun bunun çacukları dalga geçer gibi kendi yaşadığı topraklara ihanet ediyorlar bunların hepsini o meydanda sallandıracaksın ******* insan müsvetteleri :angry:
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,956
Reaksiyon puanı
441
Puanları
263
Maksatları IMF'yi protesto değil ki bu rum tohumu teröristlerin. Gördükçe sinirlerim al üst oluyor. Polisin jopları vurması değil başka bi şey yapması lazım bu insan dışı yaratıklara. Güya sosyalistlermiş. Defolsun Rusya'da yaşayın o zaman
 

sci3

Profesör
Katılım
23 Mart 2009
Mesajlar
4,290
Reaksiyon puanı
1
Puanları
216
Protesto serbest
Ama başkalarının haklarına saygı göstererek sınırı aşmayarak HAYVANLIK YAPMAYARAK!
ne zaman provake olmadan yaşayabilen genç nesile sahip olacağız şaşırıyorum..
 

Guest Part

Profesör
Katılım
5 Haziran 2009
Mesajlar
1,475
Reaksiyon puanı
42
Puanları
0
Bunlar bu ülkenin vadandaşı olamazlar ellerinde türt bayrağı bile yok ne oldukları bile belli değil ortalığı birbirine katıyorlar PKK yanlıları
 

Elbruz46

Rektör
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
293
Zaten birilerinin elinde Kızıl ve Sarı bayrak varsa ondan her türlü zarar beklenir...

Birey değillerdir... Yüzleri kapalıdır...

Korkaktırlar...

Sadece ve sadece Topluluk halinde yüzleri kapalı bir şekilde İnsana Mala Cana zarar vermekten öte ülke için hayırlı hiç bir işleri söylemleri icraatleri olmamıştır bundna sonra da olmayacaktır...

Garip bir şekilde gençlerin çoğu da bunlara özenir... Çok cesur kahramanlar olarak görür... O kadar cesur kahramansa kapatmasın yüzünü öyle yapsın eylemini... Yemez değil mi???
 

TazzzY

Dekan
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
263
Canı sıkılan üniversite gençliği çoğuda konuyu daha bilmeden sadece Aksiyon olsun diye geliyor yada arkadaşlarının çağırmasıyla Protesto Demek ortalığı yakıp yıkmak değil Dünya Bende ilk gördüğüm protestoları destekliyordum ancak işi öle abartılarki vatandaşın otobüs durağına bile saldırmışlar çok yazık Her protestoda taksime koşupta bu kareleri ortaya çıkarıyorlar Polislerden allah razı olsun yakaladığının kafasını patlatıyor çokta haklı bi hareket...
 

ahmetd.y

Öğrenci
Katılım
23 Şubat 2009
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
O camlarını kırdıkları bankadan para çekmek için sıraya girerler,sırada beklerken hiç bu kadar cesur da değillerdir.Nankörlük bu olsa gerek.
 

sci3

Profesör
Katılım
23 Mart 2009
Mesajlar
4,290
Reaksiyon puanı
1
Puanları
216
Polisler birşey yapamıyor. Sadece arbede sırasında biraz elleri açılıyor yoksa tespit edilip mahkemeye verilirse görevden uzaklaştırma yiyorlar.

Serseriler taşlar onlar bakar. Bizim kanunlarımız böyle.

Serbest olsa o zaman biraz daha güzel olur. Nefs-i müdafa bile ceza sebebi!
Nasıl bir adalet ve hoşgörü varsa.

Bu provake edilmiş hayvan sürüsüne ne adalet nede hoşgörü lazım!

Ziya paşa gibi nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir deyip eğitimden nasibin almayanları nasiplendirmeli..

Elin avrupalısı isyan çıkaranı Afrikaya götürüp kafasını kesiyor biz daha canımızı malımızı koruyamıyoruz içimizdeki teröristlerden..
 

POWER

Rektör
Katılım
5 Ekim 2009
Mesajlar
10,275
Reaksiyon puanı
161
Puanları
0
Kendilerini solcu olarak gösterip devlete zarar vermeye çalışan pkk yanlıları bunlar. Bazıları da sanki bunu bilmiyormuş gibi solculukla,sosyalistlikle dalga geçiyor ya da saldırıyor. Peh...
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Diğer üyelerde aynı lafı kullanmış onları neden silmedin merak ettim doğrusu.
 

babacan1971

Öğrenci
Katılım
28 Eylül 2009
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bunların hepsi çapulcu bi o kadarda ezik toplumlar.
 

abhr

Öğrenci
Katılım
21 Ağustos 2008
Mesajlar
95
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
türkiyeyi sosyalizmin ele geçirememesinin sebebi bu işte. Halkımız ve vatandaşlarımız , daha fikirini bile beyan etmekten aciz yoz dağlı insanları tasvip etmez. Barış getirecekler bir de . breh breh
 

Slokr

Profesör
Katılım
17 Mayıs 2009
Mesajlar
2,841
Reaksiyon puanı
33
Puanları
228
suçlamayın onların bir şey yapamıyorlar bari kendi çapımızda zarar verelim demişler :)
 

QaFeİN

Profesör
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
3,297
Reaksiyon puanı
19
Puanları
218
Yuh Ya Sen Yarın Gidip O Banklardan Para Çekiceksin Sen Çekmezsen Yakının Çekicek Ayıp Değilmi Milletin Malına Zarar Veriyosun Bide Terbiyesizler E-5 Te Polise Taş Atıyolardı O Polis Seni Koruyorlan Terbiyesiz
 

pafter

Doçent
Katılım
25 Eylül 2007
Mesajlar
628
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Cesurluk kavramı duruma göre değişir, Polisin eli kolu bağlıysa terör yanlısı ne yaparsa yapsın Polisin yetkileri kısıtlanmış ve birşey yapamıyorsa ona taş atmak için cesarete gerek yok çünkü amaçları zaten Polisi kızdırıp biz eziliyoruz Polis bize jop vuruyor imajını damgalamaktır.

Bunlar sadece kalabalık olduklarında ve Polisin eli kolu bağlıyken cesur olurlar ondada yüzleri kapalıdır gizlenirler, bu korkaklığın kalleşliğe vurgusudur.

Ayrıca demek sosyalistlik böyle oluyor. hakkını demokratik yoldan aramak yerine talan etmek, senin olmayanı yakmak yıkmak, esnafa ve masum vatandaşa zarar vermenin yanısıra devletin kurumlarına zarar vermek. Çalışıp alınlarının terleri ile kazanmazlar, kazananları çekemezler, giderler orda burada bölücü dergi dağıtırlar vakitlerini boş işlere ayırırlar sonra ortaya çıkıp ortalığı savaş alanına çevirirler tabi Polis ses çıkarmadığı için, bizim polisimiz ve kanunalrımızda gelişmiş ülkelerdeki bu gibi terör eylemlerine karşı sert olsa ağır cezalar getirilse bunları yapmaya asıl o zaman yürek ister. Savunmasız insanalra saldırmak akhramanlık oalrak görenler ne aşağılayıcı olduklarını bir görebilseler diyeceğimde onların gözlerini kör edenler bunu iyi yapıyorlar onlarda kandırılmaya hazırlar zaten.

Ama bunlara bu cesareti veren bölücülere başardıkları imajını veren akp hükümetini kınıyorum, çok ciddiyim iki dönem verdiğim oylarım boğazıma düğümlendi. akp bu politikası ile devam ettiği sürece dahada fazlaseını yapacaklardır çünkü bunlar yaptıkça akp susuyor devleti güçlerini sustuyor, bunlara yol açılıyor. İlerde daha kötüleri gelecek diyoruz herkes kulağını gözünü kapatmış durumda, akp ye güvenmek ağır bedeller ödetecek bize akıllı olmak lazım.

imf için yada her hangi bir amaç için eylem fark etmez, hepsinde masumlara zarar veriyorlar, mülkiyetleri yakmaya çalışıyorlar, ve ilk defa bu kadar ileri gidildi yukarıdaki helikoptere havai fişek ile ateş ettiler polis hala seyrediyor yada seyrettiriliyor.

Bunun bindebirini amerikada yada avrupa ülkelerinden birisinde yapsala o ülkenin nasıl cevap vereceğini dünya biliyor aslında bizimkileri anlamak zor daha doğrusu akp zihniyetini. Emniyet ve güvenlik görevlilerinin elleri kolları bu durumlarda resmen bağlanmış durumda, bunlarda içlerindeki haksız nefreti kusacak fırsat ve ortam oluşturuyor.
 

İLHAN-1

Asistan
Katılım
10 Mayıs 2009
Mesajlar
313
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Akp'nın doguya verdıgı yuz yuzunden bu hale gelmıstır turkıye
kaldı kı daha ıyı gunlerı turkıyenın

erdogan sacmalamaya devam edıyor acılım dıye ulkeyı bıtırıyor...
 

sakallıoğlu

Profesör
Katılım
1 Mart 2009
Mesajlar
2,120
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
İstanbulda nezaman bir eylem olacak, işte bu kadrolular işbaşı yapıyor. Onlar için neden toplanıldığı önemli değil, yeterki Devlet ve kuvvetleriyle çatışalım ortalığı dağıtalım,yarayı kaşıyalım mantığı güdüyorlar. Ben bu tip olayların zararları bir yana kolluk kuvvetlerinin kendilerini geliştirmesi açısından birebir yapılan capcanlı tatbikat diye düşünüyor. Maharetlerini sergilemedeki performansları göre geleceklerini şekillendirdiklerini düşünüyorum.
Ayrıca Medyada da bu kadar yer verilmesini anlamsız buluyor ve Medyanın nasıl bir kısır-döngü içerisinde olduğunu da görmüş oluyorum.
 

MegaWolt

Profesör
Katılım
29 Mayıs 2007
Mesajlar
3,522
Reaksiyon puanı
42
Puanları
228
İlk resimden son resime kadar dikkatli bakın, ABD'yi ve diğer kapitalist ülkeleri "sözde" kınayan zavallıların giydikleri "Amerikan ve diğer kapitalist ülkelerin" mallarına bakın hele!!!


Adidas!

Nike!

Converse!


Ulan sen mi bu halkın savunucusu olacaksın adi! Bunların hepsi terörist, bölücü, vatan haini insanlardır, böylesi benim dükkanıma saldıracak, bende onu lime lime doğramayacağım öyle mi! Ahh bana denk gelmez ki böylesi....
 

Alemci_Dayı

Profesör
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
1,532
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
Leş yiyen hayvanlar gibi davranıyorlar , hayvan olsalardı doğada bir vazifeleri olurdu ...
 

YoungClever

Profesör
Katılım
7 Aralık 2006
Mesajlar
1,424
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Şerefsizler.. Polise ve askere karşı gelmek taş fırlatmak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne taş fırlatmak gibidir, Cezası en ağırından olmalıdır.. Ancak bu Şerefsizlerin ve vatan hainlerinin aldıkları ceza (ki şerefsizlerin çoğu yakalanmıyor) yaptıklarının yanında hiç birşey..
 

sci3

Profesör
Katılım
23 Mart 2009
Mesajlar
4,290
Reaksiyon puanı
1
Puanları
216
************************ insanlar! acıdım sizlere tekrar tekrar...

Şu konu up olmasın yoksa tutamıyorum kendimi.
Bu nesile mi bırakacam ben milleti evlatlarımı...
 

fthtsdmr

Profesör
Katılım
5 Ocak 2009
Mesajlar
2,548
Reaksiyon puanı
44
Puanları
228
Ben televizyonda seyrettim.Trafiğe takılmış bir polis arabasını taşlıyor.Poliste insaflı çıkıyor.Kimseye ateş etmiyor havaya ateş ediyor.Üç beş tanesini kurşunlayacaksın orda bak ne gösteri olur ne başka bişiy ama kanun insan hakları falan filan.İnsan hakları insanlıklıktan çıkmışları kapsamasın................
 

windows7seven

Asistan
Katılım
24 Haziran 2009
Mesajlar
467
Reaksiyon puanı
6
Puanları
18
Bu taş atanlar vatana zarar verenler ATAM İZİNDEYİZ diyenler!
 
Üst