Taksicilik ile ilgili bir sorum var

koperniq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, öncelikle herkese merhabalar. Bir sorum olacak sizlere, cevaplarsanız çok mutlu olurum. :)

Ben 18 yaşında üniversite öğrencisiyim, ehliyetimi yeni aldım. Cebime ekstra para girsin diye taksicilik düşünüyorum. Sizce bu yaşta herhangi bir durağa gitsem şoför olmak için, şansım var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Not: Bu arada okul saatleri dışında çalışmak istiyorum elimden geldiğince.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Güzel düşünmüşsün ancak vermeyebilirler eğer az uğrayacaksan ayrıca gece çalışmanı isteyebilirler sıkıntı felan sen en iyisi cafelere felan git bir çoğu öyle eleman arıyor.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Eğer yollara hakimsen elbette verirler;)

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Taxicilik, şöför sün diyebilirsin ama öyle 15 dk araba kullanmaya benzemez.5 saat kullanacaksın, insanlarla muhatap olacaksın.Çok yorar seni.

Üniversite okurken bir yandan da çalışmak istiyorsan herkes bilmez doğru gidiyorsun akaryakıt ofislerini geziyorsun.
Varsa Shell en iyilerden.Yalnız unutma pompacı değil, market elemanı olmak için.Olabiliyorsa Part Time yoksa zaten müdürle iyi anlaştınmı iş saatlerini senin üniversite saatlerine göre bile ayarlayabilir.Şahsen ben böyle çalışmıştım gayette memnundum.

Alırsın aylık 1650 liranı, 200 liralık multinet (yemek kartı) nı, yüksek yatan sigortanı.Ohh mis.Ofis senin.Rahatsın.
Marketçi / Kasiyer anlamında başka bir yere başvurman pişmanlık getirecektir unutma.(a101, bim, pehlivanoğlu v.s)