- Reaksiyon puanı
- 16,127
zengin değilim herkes zengin sanıyor notebook Lenovo IdeaPad S145-15AST 2,5B TL en ucuzuydu celeronlu çöp almadık...Konfi alsana bir tane aga bana..
zengin değilim herkes zengin sanıyor notebook Lenovo IdeaPad S145-15AST 2,5B TL en ucuzuydu celeronlu çöp almadık...Konfi alsana bir tane aga bana..
Bende zengin değilim bro, ben anca fitlersem ayaklarım ile fitlerim..zengin değilim herkes zengin sanıyor notebook Lenovo IdeaPad S145-15AST 2,5B TL en ucuzuydu celeronlu çöp almadık...
barınaktan irice bir köpek edin o koşturunca zayıflarsın...Bende zengin değilim bro, ben anca fitlersem ayaklarım ile fitlerim..
Bilmem. Dediklerinin hiçbirini uygulamadım.Fit yapıyor mu?
Aslında fan boyluk değil, gerektiği zaman Apple'ı da yerin dibine sokuyor. Iphone X'da ki kamera çıkıntısını eleştirmek için, kamerası ile elma soymuştu:İphonedo'yu hiç sevmem. Yaptıkları kesinlikle objektif değil. Fanboyluktan öteye geçmiş bence
Fitsen fitliğini bozmuyor.Fit yapıyor mu?
Ahhaha görmemiştim bunu abi nasıl bir zeknın ürrünüdür bu ya.Aslında fan boyluk değil, gerektiği zaman Apple'ı da yerin dibine sokuyor. Iphone X'da ki kamera çıkıntısını eleştirmek için, kamerası ile elma soymuştu: