• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Takıntılarınız var mı?

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
bendede tek sayı hastalığı var yaa özellikle tvnin sesini illa tek bi sayıya getiririm.bişey yapıosam muhakkak tek sayıda kalsın isterim :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mavinok.ta dedi ki:
bendede tek sayı hastalığı var yaa özellikle tvnin sesini illa tek bi sayıya getiririm.bişey yapıosam muhakkak tek sayıda kalsın isterim :D
senin şarkın ibrahim tatlıses tek tek olsun :} :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
dead_ghost dedi ki:
mavinok.ta dedi ki:
senin şarkın ibrahim tatlıses tek tek olsun :} :D
:D süper seçim :D
tek sayı olsunda çamurdan olsun bea :P

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
kahretsinki en büyük takıntım en yüksek puanıı almakk istemem ve ineklememmm(dn:başarıyorumdaaa zuhahahha)sınıfın ineği almanya da o gelene kadr ben ineklik yapıyorummm:)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
insolence dedi ki:
eskişehirli olanlar bilirler. f16 lar adam kulak felan koymuyo bazuka alıp birini indirmek istiyom. ;D

Ondan bende çok şikayetçiyim,şimdi aralar koca koca helikopter'lerde geçmeye başladı evin camları dans ediyor :D

Ayağımı her müzik başlar başlamaz titretmeye başlarım :)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Simetri manyaklığı gibi bi' isim veriyolar ama ben anlamam arkadaşım, düzenli olmak manyaklık değildir. Ben o kadar zahmete girip askeri usülde toplayacağım masamı dolabımı vesaireyi.. "La sende simetri hastası mı oldun başımıza" diyiverecek yağız yiğidin biri. Demiyo ben pasaklıyım, benim evime de girilmez. Allah Allah !

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Jerusalem dedi ki:
Simetri manyaklığı gibi bi' isim veriyolar ama ben anlamam arkadaşım, düzenli olmak manyaklık değildir. Ben o kadar zahmete girip askeri usülde toplayacağım masamı dolabımı vesaireyi.. "La sende simetri hastası mı oldun başımıza" diyiverecek yağız yiğidin biri. Demiyo ben pasaklıyım, benim evime de girilmez. Allah Allah !
simetri bendede var dersanede yamuk duran gençliğe hitabeyi çoğu kez ders esnasında kalkıp düzeltmişimdir :D arkadaşlar öyle böyle değil takılıyor gözünüz oraya ders dinleyemiyorsunuz sonra baş ağrısı yapıyor yaw :}