- Reaksiyon puanı
- 6,518
Yeni hesap ac.hwid ban yedim gelebilsem keşkee
Yeni hesap ac.hwid ban yedim gelebilsem keşkee
hwid ban anakart banı anakart banlandı yeni hesap açsam direk kapanıyorYeni hesap ac.
Olur, özelden ismimi atayım. Müsait olduğum zaman oynarızisimyok gel beraber oynayak, ben de bugün başladım
Takım arkadaşlarım küfür edebilir ? (Övünmek gibi olmasın çok iyi oynarım da. )Amaç eğlenmek arkadaşlar. İyi oynasanız da oynamasanız da katılın bence eğlenceli bir aktivite olacaktır.
Hocam bi anda headshot atarsam ve sinirlenirseniz noluur ban atmayın .Bu arada yönetim ekibinin takımının hazır olduğunu unutmayın.. Yani turnuvada bizde varız.
Ekibi kuracağım ben abi, çok sağlam rakip var.
SDN Forum olarak Valorant Turnuvası düzenlemeyi kararlaştırdık. Eğer sizlerde katılmak isterseniz 5 kişilik takımınızı kurarak turnuvaya katılabilirsiniz.
Turnuva sonucunda kazanan takım ShiftDelete Kupası (SDN Bardağı) kazanacak ve takımın oyuncularına 1'er tane hediye edilecektir.
Not : Turnuva katılım ayrıntıları ve kuralları ilerleyen günlerde belirlenecek ve size duyurusu yapılacaktır.
Edeceklerse de içlerinden etsinler. Bu konuda sıkı kurallarımız olacak.Takım arkadaşlarım küfür edebilir ? (Övünmek gibi olmasın çok iyi oynarım da. )
Seni takımına alan birileri olur belki ben birileri alsın diye bekliyorum.ben nasıl takım kuracam? adam yok
toplama gibi bişey olcaz biz o zamanSeni takımına alan birileri olur belki ben birileri alsın diye bekliyorum.
Dışlanmışlar olarak geliyoruz .Forum üzerinden takımı olmayan diğer insanlarla bir takım oluşturabilirsiniz
Birileri bizi takıma almazsa ayarlarız bizde sıkıntı olacağını sanmam.toplama gibi bişey olcaz biz o zaman
Estağfirullah. O anlamda dememiştim. Takım arayan insanlar birleşip kendi takımlarını kurabilirler yani.Dışlanmışlar olarak geliyoruz .
Takım olacaksınız takımtoplama gibi bişey olcaz biz o zaman
Bende şakasına demiştim zaten ama iyi takım adı olur .Estağfirullah. O anlamda dememiştim. Takım arayan insanlar birleşip kendi takımlarını kurabilirler yani.
Dışlanmışlar olarak geliyoruz .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birileri bizi takıma almazsa ayarlarız bizde sıkıntı olacağını sanmam.
Dışlanmışlar olarak geliyoruz .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birileri bizi takıma almazsa ayarlarız bizde sıkıntı olacağını sanmam.
bence isimsizlerEstağfirullah. O anlamda dememiştim. Takım arayan insanlar birleşip kendi takımlarını kurabilirler yani.
Takım olacaksınız takım
Off o da iyiymiş.bence isimsizler
aynen icraaat öenmliOff o da iyiymiş.
Karakter seçimi için bana fark etmez sage bile alırım .
Zaten kafaya tek mermi attıktan sonra özellikler boş .
ben clismalara hiz vereyim, iyi oynuyorum aslında sanıyorum yaniKonu dışına fazla çıkmayalım. Şöyle bir şey yapılabilir belki;
Takım arayanlar buraya seviyelerini vs. yazsınlar. Takım oluşturacak arkadaşlar davet edebilirler bu sayede bence. Forumun özel mesaj kısmından haberleşip oluşturabilirsiniz bence. Amaç eğlenmek unutmayın. Sadece iyi oynayanların değil, herkesin katılmasını isteriz. Elimizden gelenin en iyisini hazırladığımızı söyleyebilirim. Çok heyecan verici benim için
Yapabilirsiniz.ben nasıl oynayacam sınıftan dört arkadaşımı buraya üye mi yapayım?
Beğenilere göre yapmam gerek ?Ben forum dışı 4 arkadaşımla katılmayı planlıyorum. Onları üye yapmam gerekli midir ?
Evet. Geç gördüğüm için kusura bakmayın.Onları üye yapmam gerekli midir ?
Bize gel ama biz çok acemiyizbenim takıma gelecek olan varmı? yada beni takımına alacak
Bize gel ama biz çok acemiyiz
Başvuru sayısı yetersiz şuan. Bekliyoruz.Şu turnuva olsa da izlesek.Evde yapacak bir şey yok.
Acaba biraz erkene mi alsanız?
Ne kadar başvuru oldu?Başvuru sayısı yetersiz şuan. Bekliyoruz.
Pc si olup katılmayanlara sesleniyorum....KATILIN!Başvuru sayısı yetersiz şuan. Bekliyoruz.