rCpkSk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Htc Wildfire S 3 aylık telefonu kullanmaktayım. Sony Ericcsonn Neo V ile takas edeceğim üste 150 tl vermem mantıklı mı ? .s
bence ver gitsin kardeş...bu htc'ye android 4.0 gelmiycek sanırsam tam emin değilim ama şu anda neo v de 4.0 var ve neo v kullanıcıyım gayette memnunum....
kıyaslama yapınca s.e. daha kaliteli ve daha iyi yanlışım yoksa + 4,0 ics se ye gelecek wildfire s e gelmeyecek gelse bile 1 yıl sonrazarar derken, neden zarar edeceğin bir telefona para veriyorsun ki.. kafa kafaya takas et yada fiyatını düşür...
öyle oluncada kimse takasa olumlu bakmıyor :S varsa öyle takas edecek insan bekliyorumneden başkasını memnun etmek için kendini zarar zokuyorsun ? bence yapma böyle birşey.
paran çok sanırımöyle oluncada kimse takasa olumlu bakmıyor :S varsa öyle takas edecek insan bekliyorum![]()
param yok malesefparan çok sanırım![]()
param yok malesefkısıtlı imkanlarla alıyorum ama birebir takas edecek adamı bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer diyorum :S ah bir anlasan
![]()
anladımda işime gelmedi
iyi o zaman ver 150 tl yine diyeyim
![]()
inş.100'e anlaşın bence![]()
işin gıcık tarafı şimdide olumsuz bakıyor. kendisi dedi 150 tl diye bende tamam bir düşüneyim dedim. şimdi ise vermekten vazgeçti.Parayı sen teklif ettiysen 150den aşağı inmez karşı taraf, o teklif ettiyse düşürebildiğin kadar düşür![]()
olur mu olurForumu mu okudu ne yaptı![]()
İkinci el sitelere bak 600 den aşağı veren yok 3 ay olan wildfire s lerielindeki htc wild fire sin 2.el piyasası 400 450 iken bahsettigin sony ericsson xperia neo v in 2. piyasası 650 700![]()
İkinci el sitelere bak 600 den aşağı veren yok 3 ay olan wildfire s leri