O son teslim tarihidir. Olur olmaz durumlar için her ihtimale karşı. Ama gelir ya 4 5 güne18 Mayıs günü tahmini teslim diyor
Çok teşekkür ederim ya bayadır istediğim bir kargoydu sabırsızlanıyorumBence ayın 14 ünde gelecek ??
O son teslim tarihidir. Olur olmaz durumlar için her ihtimale karşı. Ama gelir ya 4 5 güne
Hayırlı olsun.Çok teşekkür ederim ya bayadır istediğim bir kargoydu sabırsızlanıyorum![]()
İphone 11 pro max mi aldınız yoksa ??Çok teşekkür ederim ya bayadır istediğim bir kargoydu sabırsızlanıyorum![]()
Klavye, kulaklık, mouse kısacası bir sürü ekipman aldım, ayrıca yarın 2.el laptop alıcam biriktirdiğim parayı hassas bir şekilde harcıyorum umarım bir sorun çıkmazİphone 11 pro max mi aldınız yoksa ??
Ben de çalışma sandelyesi almıştım 8-14 Mayıs diyordu bana da kehanette bulunur musun?Bence ayın 14 ünde gelecek ??
O son teslim tarihidir. Olur olmaz durumlar için her ihtimale karşı. Ama gelir ya 4 5 güne
10 mayıs olmadı 9 olacak benceBen de çalışma sandelyesi almıştım 8-14 Mayıs diyordu bana da kehanette bulunur musun?![]()
Gelince hortlatacağım bu konuyu.Kehanet nedir o kahinlerin işi. Ben has be has Müslümanim ?. Basiret denir de o bende yok (sadece sallıyorum)
10 mayıs olmadı 9 olacak bence
O zaman çatal kaşık takımı hediye.Ya tutarsa ??
Eeeeee hala gelmedi mi? Ayın 17 oldu ?Gelince hortlatacağım bu konuyu.![]()
Sizinki peki?Arkadaşlar hepsiburada sitesinde bugün yaptığım alışverişte 18 Mayıs günü tahmini teslim diyorDaha erken elime ulaşma iihtimali var mı koskoca 11 gün beklemek yoruyor biraz
![]()
Gelmedi.Eeeeee hala gelmedi mi? Ayın 17 oldu ?
Sizinki peki?
Geldi geldi ama geçen salı geldi baya gecikti 1 hafta oldu neredeyse.Eeeeee hala gelmedi mi? Ayın 17 oldu ?
Sizinki peki?
Salı dedim perşembe çıktı ?Geldi geldi ama geçen salı geldi baya gecikti 1 hafta oldu neredeyse.