Tahkim Kurulu'ndan Meireles açıklaması

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tahkim Kurulu'ndan Meireles açıklaması

Tahkim Kurulu üyesi, Meireles'in hakkındaki kararı nasıl aldıklarını ve toplantıda yaşananları anlattı.

esh6409_5.jpg

esh4390_7.jpg

Tahkim Kurulu, Meireles'in maçın hakemi Halis Özkahya'yatükürmediğine kanaat getirip, 11 maçlık cezayı dört maça düşürürken, yasak nedeniyle isminin açıklanmasını istemeyen bir Tahkim Kurulu Üyesi, karar ve yaşananları tek tek Radyospor'a anlatı. Tahkim Üyesi, "Gözlükleri takıp, 3D teknolojisiyle görüntüleri izledik. Vicdanımız çok rahat; tepkiler çok ağır ve ağrımıza gidiyor. Biz hukuk dışı bir karar vermedik" dedi.
Radyospor'dan Aydın Cingöz'e konuşan Tahkim Üyesi'nin anlattıkları şöyle:
"3D TEKNOLOJİSİYLE İZLEDİK"

"Yayıncı kuruluş Lig TV'den tüm görüntüleri istedik. 3D teknolojisiyle maçın kaydı da geldi ve gözlükleri takıp yaklaşık 6 saat boyunca görüntüleri tek tek inceledik. Ben de televizyonda ilk gördüğümde Meireles'in tükürdüğünü düşünmüştüm ama öyle olmadığını gördük. Meireles, o pozisyonda sert ve şiddetli bir şekilde hakeme ilk kartın yanlış olduğunu ifade eden 'first card' ifadesini kullanıyor. Onu söylerken ağzından çıkan sıvı, hakemin yüzüne geliyor. Bilerek ve isteyerek tükürmediği çok açıktı."

Kaynak:http://www.ensonhaber.com/tahkim-kurulundan-meireles-aciklamasi-2012-12-28.html

İlk yorumu da waayyy be diyerek yapmak istiyorum, son cümle acayip olmuş

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
3 boyutlu rezillik seyreden tek kurum ünvanına sahip oldunuz teşekkürler.
Ben hep derim, bu maçta Halis özkahya yerine cüneyt çakır olsaydı,aynı raporu cüneyt çakır hazırlasaydı bu ceza inmezdi.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ne güzelde örtbas ediyorlar ama. Tebrikler...

'first card' ifadesini kullanıyor. Onu söylerken ağzından çıkan sıvı, hakemin yüzüne geliyor. Bilerek ve isteyerek tükürmediği çok açıktı."

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O kuruldakilerin hepsine " first card " diyorum. Bu rezillik temizlenemez. Türk futbolunun marka değerini bitirdiniz şimdi de adalete inancı bitirdiniz. Aziz Yıldırımın ı artık ben fenerbahçeden ayırıyorum. Birçok fenerli arkadaşımın artık Aziz Yıldırım ı desteklemediğini görüyorum. Türk futbolunda adalet için Go Home Demirören hala gidecek bir evin varsa.

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türk futbolunun yüz karası açıklama yapmış :)

T
arafsız olma özelliğini kaybetti .Bugün Fenerbahçe nin yarın Galatasaray , Beşiktaş, Trabzonspor... Farketmez adil olamıyor.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
öncelikle; her ilk kart gören böyle yapacaksa işimiz var arkadaş.

sonrasında ise; first card dedikten sonra o kafasını öne fırlattığı sahnede ağzından çıkan "you son of a bitch" ne olacak ? tamam tükürmedi okey. ama ya hakemin annesine yolladığı selam ? resmen insanlara cambaza bak diyerek suçu kaçırdılar gözümüzün önünden.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
5D izleseniz de bu rezaleti temizleyemezsiniz sayın tahkim üyesi... bu açıklama sayesinde sizin adalet anlayışınızın kaç boyutlu olduğunu da öğrenmiş olduk.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
3D izledik falan Lig TV reklamı olmuş.

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
"ağzından çıkan sıvı hakemin yüzüne geliyor" ne demek bunu açıklarmısınız? insanın ağzından tükürük ve kan dışında nasıl başka bir sıvı çıkabilir? sonuç olarak bende bir başkasının yüzüne tükürsem ağzımdan çıkan sıvı karşımdakinin yüzüne gitmiş olmuyor mu?

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4 maçlık cezaya indirilmesi yetmez. O el hareketinin nedenini bilmeden 3D gözlük kurtarmaz sizi. Biraz dinleyinde elin gavuru denen adam size efendiliği öğretsin.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Tüpçünün türk sporunu getirdiği yeni nirvana...

Panteon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o Tahkim kuruluna 3d başka şeylerde izletmek lazımda şimdi burda sölersem... uçuş bilet ile ödüllendirilirim.

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk futbolu bitmişti.Bu zaman kadar zaten yeterince ayakta uyutulmuşuz farkında değildik.bu karar sonrası artık türk futbolun çürümeye başladığıda bilinsin.Şak şakcı basın veya taraflı basın olduğu sürece tabela bakıp yorum yapan dinazorlar tvlere çıktığı sürece sesini yükseltene sırtını zıvazlayarak haklısın dendiği sürece, bir halt olmaz bu futbol yapısında

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu haber yapay da olabilir. Bunu da dikkate alın.