Tabletler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExiLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ExiLs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar . Öncelikle affınıza sığınırım , foruma daha yeni üye olupta nereden esti bu konu sadece soru sormaya mı geldin diye bir durum oluşacağı için . İster istemez böyle bir koşullandırma yaşıyor insan kendinde neyse .

Motorola Atrix kullanıcısıyım . Şanstır ki Atrix ' i aldığım 4 . gün Motorola iflasını açıkladı . Patentlerini gugıl amcamıza sattı vs vs derken ortada Android eski sürüm ile kaldım . Özellikleri cezbetse de geçenlerde yolda dolaşırken ayak takılması denilen berbat bir hususla telefonu yere düşürdüm . Ekran çizildi ( fiziksel çizilim değil ekran da çizgiler var bildiğiniz bir haltlar oldu ama ) Zamanla dokunmatik klavyemde bazı tuşlar çalışmadı . Garantiye yollayacağım bende . Benimde tablet alma isteğim buradan esti hani hikaye gibi gelse de . Biraz fazla detaya giriyorum pardon .

Tabletler hakkında pek bir bilgim yok . Toplumun önyargısı olan marka takıntım yok gibi ama bazı markalara karşı da önyargılıyım evet . 500 tl üst sınırım var . Aslında 500 tl ye bile çıkmasak güzel olur . Rahatça oyun oynamak istiyorum . Kasmasın , ekran görüntüsü iyi olsun . Isınma problemi olmasın ( Atrix resmen kış için üretilmiş . Elimde görseniz telefonu eldiven kullanmıyordum o derece ) Şarj konusunda ideal olsun . Hani çin malı alıyoruz eyvallah da elimizde patlamasın . En azından 1 sene rahat kullanabileyim .

Benim bir kaç sorum var önerilerle beraber . Ips ekran mı yoksa retina ekran mı ? Retinayı ülkemize apple getirdi ama pek bilgim yok şahsen .

Benim araştırdığım tabletler de şunlar ;

Dark Evopad R9720 350 Türk Lirası

Dark Evopad R9730 399 Türk Lirası ( Retina Ekrana Sahipmiş )

Acer Iconia B1A71 360 Türk Lirası o da .
[h=1][/h]Piranha Ultra 3 diye bir şey varmış o da hoşuma gitti mesela .

Açık konuşmak gerekirse Acere bakış açım hani çin tabletlere güvenememem . Ama bilmiyorum destek açısından arızalasalarda Samsung ve Apple hariç zaten ilgi gördüğüm yer olmadı şu ana kadar . Bir yardımcı olursanız çok makbule geçer . Konuların bir kısmını okudum ama hep aklım karışıyor nedense , birde Dark çok önermişler konularda ondan onlara yöneldim . Darkın da sim kartlı modeli çıkıyor ancak 700 lira neredeyse . Neyse çok konuştum ben şimdiden teşekkürler

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ıps ekran öneririm kolay çizilmez. tablet olarakta hashtab digiphone ve samsungun 5 inçlik tabletlerini öneririm hocam. markaların adı duyulmamış olabilir ama ben sana hashtab ı öneririm 9.7 inç olanını araştır hem 350 tl darty de hemde özelliklerine bak mükemmel. digiphone s3 de fena değil

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dark tabletler güzel fakat;

1 hafta önce yeğenlere karne hediyesi diye oldukça iyi bir fiyattan 2 adet tablet aldım internetten. Genelde böyle cihazları elime almadan evirip çevirmeden satın almam ama netten aldığım için inceleme fırsatım olmadı.

Tabletler ulaşınca telefonda görüştüm kardeşimle. Çok beğenmişler, almak istedikleri inceledikleri tabletlerden çok daha iyi olduğunu söylediler, sevindim bende.

Bir kaç saat sonra yine bir telefon... Cihazların ikisininde şarjı bitmiş şarj edemiyorlarmış. Şarj cihazı bozuk olabilir diye elektronikçi arkadaşlarına götürmüşler, sorun yuvadan kaynaklı çıkmış. Her iki üründe sorunlu şansa bak!!

Hemen değiştirelim dedik, aslında iade etmek istiyordum ama değiştirelim dedikleri için değişim talep ettim.

Cihazları yolladık firmaya. Minimum 10 dakika, bazen 30 dakika bekleyerek ilgili arkadaşlarla görüştüm, uzunca bir görüşme yaptık. Özetle, daha bir gün bile kullanamadığımız cihazın içinin açılmasını istemiyoruz bire bir değiştirin dedik. Tamam haklısınız dediler.

İlginçtir değişim onaylanmasına rağmen, tek bir cihaz geldi, aynı model ancak başka bir cihaz. Üstelik üzerinde çizikler vardı ve yazılım güncellendi arıza giderildi diye not düşülmüş. Kullanılmış ve iade edilmiş başka bir cihazı yollamışlar sıfır diye :D Sanırım Teknobiyotik Outlet ürünlerindendi.

Yine aradım ilgili arkadaşı hemen geri yollayın dedi. Yolladık. bir gün sonra diğer cihaz sıfır olarak geldi ama onun da kutu içeriği eksik. Aslında eksik değilde, aynı modelin farklı kutu içeriği ve hediyeleri olan modeli geldi :D

Geri yolladığımız cihaz incelenmek üzere beklemede. Bu sorunu bildirmek için yine aradım ama sanırım hafta sonu çalışmıyorlar. Henüz görüşemedik.

Pazartesi sabah erkenden arayıp durumu bildireceğiz. Onlarda bekleyen cihazı, doğru kutu içeriği ile yollamaları ve dün yolladıkları tabletin de eksik olanlarını birlikte yollamalarını isteyeceğiz. Yanlış gönderilen kutu içeriğini geri isterlerse geri yollayacağız istemezlerse hediye olarak kabul edip helallik isteyeceğiz. Eğer diğer cihazda yanlış kutu içeriği ile gelirse yine arayıp offfffffff !!!

Dark iyidir ya iyi... Sosyalleşiyoruz sayesinde... Aras Kargo elemanıyla baya bi samimi olduk.