Tabletin Sorunu

yakuparicioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Tablet Ekranı basmıyor arada bir bassada bastıktan sonra farklı bir yerden basılmış gibi oluyor.Sizce Neden Kaynaklıdır....Ekranı defalarca Sildim...Format Attım....
-Tabletin Modeli:Acer İconia B1 :cursing:

Lütfen Yardım..Şimdiden Çok saolsun.. :crying:

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ttnet kampanyasıylamı aldın tableti ? servise gönder sorunu yaz yapıp gönderirler mng veya yurtiçi kargoya verirsen telpa istanbul genel servis binasına gönderirsen kargo ücreti ödemezsin

yakuparicioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet kampanyasıylamı aldın tableti ? servise gönder sorunu yaz yapıp gönderirler mng veya yurtiçi kargoya verirsen telpa istanbul genel servis binasına gönderirsen kargo ücreti ödemezsin
Aynn kardesm TTneT Kampanyasıyla aldım ama İlla servisemi göndercem baska bi çöüzümü yokmu.. ??

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aynn kardesm TTneT Kampanyasıyla aldım ama İlla servisemi göndercem baska bi çöüzümü yokmu.. ??

tahmin ettim aynı tabletten bendede vardı ekranı kırdım kullanıcı hatası bazen bendede donuyordu tablet tuşlara basma tepkisi uzun sürüyordu açıp kapamanın yanında reset deliği var kürdanı sok oraya 5 saniye bekle tekrar aç tableti yine aynı sorun var ise tableti kaparken kapat tuşuna uzun süre bas güvenli modda aç güvenli modda yine aynı dokunma gecikmeleri var ise dokunmatiğinde bir arıza oluşmuş olabilir buda senden kaynaklı bir durum değil garanti kapsamına girer dediklerimi yap gereksiz uygulamalar varsa sil eğer hala aynı ise kutuya koyup göndermekten başka çaren yok

yakuparicioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tahmin ettim aynı tabletten bendede vardı ekranı kırdım kullanıcı hatası bazen bendede donuyordu tablet tuşlara basma tepkisi uzun sürüyordu açıp kapamanın yanında reset deliği var kürdanı sok oraya 5 saniye bekle tekrar aç tableti yine aynı sorun var ise tableti kaparken kapat tuşuna uzun süre bas güvenli modda aç güvenli modda yine aynı dokunma gecikmeleri var ise dokunmatiğinde bir arıza oluşmuş olabilir buda senden kaynaklı bir durum değil garanti kapsamına girer dediklerimi yap gereksiz uygulamalar varsa sil eğer hala aynı ise kutuya koyup göndermekten başka çaren yok

Kardeş dediklerinin hepsini yaptım Reset attım Format attım Herşey yaptım demekki Dokunmatiğinde sorun var Başka çare yok dediğin gibi Allar Razı olsun Yardımcı Oldun Saol...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=357353]yakuparicioglu[/MENTION] estağfrullah kardeşim şimdi hatırladım bana alırken arkadaşımada almıştık aynı sorun onunda başına gelmişti burdakileri yaptık format attık komple sildik yok yine aynı en son servise yolladık 15 günde kayseriden istanbula gitti geldi ve süprizle karşılaştık adamlar sıfır tablet göndermişler he arkadaş şundan oldu 2 gblık sd kart aldı sıfır içine daha bir şey yüklenmemişti oda gitmiş oldu buna dikkat et sdkart falan varsa unutma al içinden geri gelmez yoksa benimkide kullanıcı hatası olduğu için 220 tl fiyat istiyolar yenisini alırım daha iyi :)

yakuparicioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@yakuparicioglu estağfrullah kardeşim şimdi hatırladım bana alırken arkadaşımada almıştık aynı sorun onunda başına gelmişti burdakileri yaptık format attık komple sildik yok yine aynı en son servise yolladık 15 günde kayseriden istanbula gitti geldi ve süprizle karşılaştık adamlar sıfır tablet göndermişler he arkadaş şundan oldu 2 gblık sd kart aldı sıfır içine daha bir şey yüklenmemişti oda gitmiş oldu buna dikkat et sdkart falan varsa unutma al içinden geri gelmez yoksa benimkide kullanıcı hatası olduğu için 220 tl fiyat istiyolar yenisini alırım daha iyi :)
Aynn :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıconia ekran kırıldı ne kadara değişim yapılıyor bilgisi olan cevap verirse sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekranı yada dokunmatiği arızalı kırık olan iconia b1 tabletinizi alabilirim tordah et msn. adresinden ulaşabilirsiniz.

R

reeder Okuru

SDN Okuru
:ohmy:reeder tabletimin ekranı gelıyor ama dokunmatık basmadıgı ıcın tablete giriş yapamıyorum yardımcı olun
marka:reeder win8