Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teclast P76ti marka model bi tabletim var ve bataryası çok kısa sürede bitiyor 1500 mah bataryası var fakat kasa açılabilir değil, ben yine de bataryasını daha kapasiteli bir bataryayla değiştirmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
kasanın tırnakları yada açılabilen vidalarının olması lazım bi tornavida bul aç bataryayı anakarta zarar vermeden sökmen lazı büyük ihtimal kabloları lehimlemişlerdir ana karttan çıkardıktan sonra yeni bataryayı aynı noktadaki kablolarla sabitle sonra bataryayı tabletin bataryasının olduğu yere sabitle yapıştır falan yani yada bant bul onla yap sonra kapağı kapat ve tamam
ama çok karışık anlattım ve bişey anlamadın doğaldır