Dell 7577 Batarya Sorunu

alpercvkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar dell inspirion 15 7577 laptopum var bataryasını değiştirmek istiyorum fakat bataryası çok fahiş fiyatlara satılıyor başka bir marka batarya takma şansım var mu veya ne yapabilirim ? 56kw bataryası bunun yerine 75 kw takma şansım olabilir mi ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Bataryayı neden değiştirmek istiyorsun? Hiçbir zaman orjinali gibisi olmaz. Ben 7567 kullanıyorum bizim seride batarya kapasitesi daha iyiydi fakat oyuncu laptoplarından bu kadar yüksek kapasite kullanılmaz zaten normali 50-60 kw civarıdır.

alpercvkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryayı neden değiştirmek istiyorsun? Hiçbir zaman orjinali gibisi olmaz. Ben 7567 kullanıyorum bizim seride batarya kapasitesi daha iyiydi fakat oyuncu laptoplarından bu kadar yüksek kapasite kullanılmaz zaten normali 50-60 kw civarıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bataryada ki yıpranma %97 civarlarında oyunlarda kasıyor ve pili 5 dk içinde bitiyor artık .ilk aldığımda 130W batarya vardı birçok kullanıcı yorumunu baktım yetersiz kaldığını ve 180W batarya ile değiştirildiğinde problemin ortadan kalktığını söylediler bende şimdi bataryayı mecbur değiştireceğim ve adaptör alacağım.