keskin rüzgar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar usb hata ayıklama modu ve bilinmeyen kaynaklar tabletime zarar veya virus getirir mi antivirüsüm zoner. Bu ayarlar açık kalsa ne olur
Usta saol bana hangi virüs programını önerirsin ?Virüs çok ama çok nadir bulaşıyor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb&hl=tr
Ben prosunu kullanıyorum en babası budur. Apkmania'dan indirebilirsin pro'yu.
:d :daylardır ben de diyordum bişiyi unuttum ama ne. Meğer apkmaniaymış :d
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb&hl=tr
Ben prosunu kullanıyorum en babası budur. Apkmania'dan indirebilirsin pro'yu.
aylardır ben de diyordum bişiyi unuttum ama ne. Meğer Apkmaniaymış![]()
apkmania nedir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
apkmania nedir usta ne işe yarar
Peki güvenli midir ustaBüyük oyunların bulunduğu, her uygulamanın tam sürüm olduğu kaliteli bir android sitesi.
Peki güvenli midir usta
Apk virüsünden korunmak için en iyisi avg ve dr.web miş. Ama ikisinde de bir süre sonra para istiyor. Öneriniz varmı apk ye karşı etkili bir program arıyorum. Bunun haricinde dr.web in light ini mı önerirsin usta ?Bu Android sonuçta yüklediğin hiç bir şeyin garantisi yok dr.web virüs proğramını kullan.. Apkmani çok kullanışlıdır istediğin arat çıkartelefonda bilinmeyen kaynakları yüklemeyi açarsa indirdiğini direk ya da flash la telefona bağlayıp üstüne tıklayıp yüklersin sorun olursa mesaj at
Dr.web pro var zaten onda para istemiyor eşek gibi çalışıyorApk virüsünden korunmak için en iyisi avg ve dr.web miş. Ama ikisinde de bir süre sonra para istiyor. Öneriniz varmı apk ye karşı etkili bir program arıyorum. Bunun haricinde dr.web in light ini mı önerirsin usta ?
Teşekkürler indirdim güzelmiş. Apk sitelernden indirdiğim şeyler indirilenler klasörüne gidiyor. Ben o apk yi kurmadan önce bir dosya yöneticisiyle sd karta taşıdım kurdum ama yine de dahili hafızaya yüklenmiş normal midir hocam sd karta taşınmıyor herhalde ??Dr.web pro var zaten onda para istemiyor eşek gibi çalışıyorŞaka bir yana onun üst sürümü apkmania'da var ömür boyu lisanslı zaten.