Tabletime virüs girer mi?

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar usb hata ayıklama modu ve bilinmeyen kaynaklar tabletime zarar veya virus getirir mi antivirüsüm zoner. Bu ayarlar açık kalsa ne olur

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Virüs çok ama çok nadir bulaşıyor

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
kullanma derim :D bende kullanmıyorum

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
AVG Pro satın alın derim, kafanız rahat olsun. Gidip pro sunu da crackli kurmayın tabi :D

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Virüs pek bulaşmaz cihazı root etmemişsen tabi
antivirüs olarak'da hiç kullanma derim gereksiz

macerce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bence zoner kalsin onun prosu var ama artisi yok bagis yapmak icin koymus adam proyu.
zaten bilgisayardaki gibi bulasmiyor virüsler uygulamada oluyor. fark edersin viruslu. uygulama kuruldumu reklam bildirimleri gelir ana ekrana kisa yollar gelir mail adresine ulasmaya izin ver falan.
bide mobilecare diye bir uygulama var onu bi denryin derim ben ikisinide telefonumdan eksik etmem ayrica oyun hizlandirici ozelligi var onun sayesinde oyun ufak kasmalar oluyorsa duzeliyor.

muratwes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim 1-2 yerde okudugum kadar androide windows gibi virus bulasma olayı yok.Android her defasında sistem dosyalarını tekrar elden geçirdigi için vsvs demişlerdi.Benim zannımcada destekliyorum sadece keyloger tarzı şeyler olabilir.Telefon numaralarınızı calabilirler sms sifre vsvs.Ztn eger tablete sahipseniz bırakın rahat rahat yukleyin programları.Kendim hiç dikkat etmedim fakat hiçbir zarar gelmedi.Zaten sms tel no yok tabletlerde tarayıcıdanda şifreleri goturemeyecegine gore :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon numarasını alan veren android değil virüs hiç değil alış veriş yaptığınız mağazalarda anket doldururken kendiniz veriyorsunuz...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
yine de dikkatli olmak lazım.bulaşmaz hiç bir şey olmaz demeyin.

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki güvenli midir usta

Bu Android sonuçta yüklediğin hiç bir şeyin garantisi yok dr.web virüs proğramını kullan.. Apkmani çok kullanışlıdır istediğin arat çıkar :D telefonda bilinmeyen kaynakları yüklemeyi açarsa indirdiğini direk ya da flash la telefona bağlayıp üstüne tıklayıp yüklersin sorun olursa mesaj at

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu Android sonuçta yüklediğin hiç bir şeyin garantisi yok dr.web virüs proğramını kullan.. Apkmani çok kullanışlıdır istediğin arat çıkar :D telefonda bilinmeyen kaynakları yüklemeyi açarsa indirdiğini direk ya da flash la telefona bağlayıp üstüne tıklayıp yüklersin sorun olursa mesaj at
Apk virüsünden korunmak için en iyisi avg ve dr.web miş. Ama ikisinde de bir süre sonra para istiyor. Öneriniz varmı apk ye karşı etkili bir program arıyorum. Bunun haricinde dr.web in light ini mı önerirsin usta ?

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Apk virüsünden korunmak için en iyisi avg ve dr.web miş. Ama ikisinde de bir süre sonra para istiyor. Öneriniz varmı apk ye karşı etkili bir program arıyorum. Bunun haricinde dr.web in light ini mı önerirsin usta ?
Dr.web pro var zaten onda para istemiyor eşek gibi çalışıyor :D Şaka bir yana onun üst sürümü apkmania'da var ömür boyu lisanslı zaten.

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dr.web pro var zaten onda para istemiyor eşek gibi çalışıyor :D Şaka bir yana onun üst sürümü apkmania'da var ömür boyu lisanslı zaten.
Teşekkürler indirdim güzelmiş. Apk sitelernden indirdiğim şeyler indirilenler klasörüne gidiyor. Ben o apk yi kurmadan önce bir dosya yöneticisiyle sd karta taşıdım kurdum ama yine de dahili hafızaya yüklenmiş normal midir hocam sd karta taşınmıyor herhalde ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim tablete büyük ihtimalle virüs girdi google ye tıklıyorum beklemem gerekiyor açılması için donmalar oluyo kafası karışıyo yani bu durumda benimde sinir bozuluyo tabletten soğuyorum ya biri bana bişi önersin ne yapmam gerekiyor hani google play storeden hangi virus yazılımını tercih edeersiniz hani bedava olanlardan hangisini kullanmalıyım kafayı yiycem yaaa

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Android açık kaynak olduğundan virüs girer ama Google playda antivirüs var bilindik bir firmanın uygulamasını indir