Tabletime uygulama yüklenmiyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Million
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar tabletimde epey uygulama vardı.Busybox denen bir uygulama daha kurdum.Ardından programı biraz kurcalarken zamanlama kısmında seçeneklerden birine girip run script gibi bir şeye tıklamış olmam lazım.Tıkladıktan sonra tablet kapandı ve azıcık uygulama yüklü halde yeniden başladı.Muhtemelen sd karta tasıdıklarımın hepsi silindi.Format atılmış gibi bir şey oldu sanırken depolama kısmında dahili belleğin tamamen dolu olduğunu gördüm ve üstelik 600 küsur mb iken 35 mb düşmüş bit haldeydi ve herhangi bir programı yüklemeye çalıştığımda hafıza yok dedi.Ne yapabilirim,acil yardımlarınızı bekliyorum.

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yarın servise götürücem,bu müddete kadar yok mu şöyle işe yarar bir tavsiye

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Fabrika ayarlarına dönseniz acaba yararı olur mu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletime uygulama yüklüyorum kapatıp açtığımda kendiliğinde siliniyor yok mu önerisi olan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar eminim ki aranızda deneyimli bilgili insanlar vardır lütfen bir yardım edin aynı sorunlar bende de var... tablete deepfrez yüklenmiş gibi oldu :D ne tür bir ayarlama yapsam yeniden başlatığımda gidiyor. uygulama yüklenmiyor ve bende Busybox uygulamasını kullandıktan sonra böyle bir sorunla karşı karşıya geldim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum tableti alalı 2 ay falan oldu içinde baya uygulama vardı ama ne olduğunu anlamadan tablet açılıp kapandığında uygulamalar gidiyor ve tekrar yüklenmiyoru nedeni ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tablet veriyorlar ama bir ise yaramiyo ki sürekli bozuk