Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benım tabtlet usb ve jarz yerı kopuk jarz alıyo dıye yapmayı dedenıdım ama olmadı condord plus tabletı olann vara en ucuz fıyat ala bılırım tel 05433589862
benimde umiscom diye bir tabletim var onun da şarj takma yeri koptu bende yaptırdım ama adam bize dediki :
-bunun bataryasında bir şey var yada bizim şarj aleti almutor
dedi bizde kendi şarj aletini taktık tablere şarj gidip geliyor tabletin bataryasını bulam bizi arasın :crying:.
merhaba arkadaşlar tabletiniz şarj almıyorsa pc ler kapalı bir şekilde 24 saat şarj almasını bekleyin...diğer gün açılmmazsa da ses kısma tuşuyla açma tuşuna basın ve tüm uygulmaları silin daha düzenli kullanın açılır
Aynen bedede bu sorun var daha yeni tamirden geldi yine bozuldu yine tamir ettik ve babam cinnet geçirdi resmen tablet yine bozuldu ama ben babama söylemiyorum. Arkadaşlar benim sorunum şu şarja takıyorum şarj yerinde mavi ışık çıkıyo normalde kırmızı yaniyodu noldu anlayamadım reset tuşuna binlerce bastım olmadı ve bu arda tabletin markası RedPad4+ Yardımcı olursanız sevinirim.