Tabletim şarj olmuyor yardım eder misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Benim Tabletim De En Üstteki Yor :helpsmilie:um Gibi Reset Atılamaz Mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım tabtlet usb ve jarz yerı kopuk jarz alıyo dıye yapmayı dedenıdım ama olmadı condord plus tabletı olann vara en ucuz fıyat ala bılırım tel 05433589862

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde umiscom diye bir tabletim var onun da şarj takma yeri koptu bende yaptırdım ama adam bize dediki :
-bunun bataryasında bir şey var yada bizim şarj aleti almutor
dedi bizde kendi şarj aletini taktık tablere şarj gidip geliyor tabletin bataryasını bulam bizi arasın :crying:.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
la bnmde myfone markası şarj yuvası kaydı nasıl düzeltirim:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tabletimin şarj yeri içine kaçtı ne yapmalıyım markası probook lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar tabletiniz şarj almıyorsa pc ler kapalı bir şekilde 24 saat şarj almasını bekleyin...diğer gün açılmmazsa da ses kısma tuşuyla açma tuşuna basın ve tüm uygulmaları silin daha düzenli kullanın açılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen bedede bu sorun var daha yeni tamirden geldi yine bozuldu yine tamir ettik ve babam cinnet geçirdi resmen tablet yine bozuldu ama ben babama söylemiyorum. Arkadaşlar benim sorunum şu şarja takıyorum şarj yerinde mavi ışık çıkıyo normalde kırmızı yaniyodu noldu anlayamadım reset tuşuna binlerce bastım olmadı ve bu arda tabletin markası RedPad4+ Yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şarj aletinin ve şarj yuvasının ucunu diş fırçası yardımıyla temizleyin, bende işe yaradı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım aynısı banada oluyo ama format atsak belki olur ben şimdi denicem istersen sende dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede exper var ayni şekilde bizdeede oluyo ama sorun yok o kadar ya exper kalitelidir!™

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarj yuvasi bozulmuştur tamirciye götür olur benimki de öyle olmuştu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun oynarken tablet dondu ve kapandı sonra açtığımda usb işareti geldi ve takılı kaldı lütfen yardım marka poly pad:cursing::hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tabletimde şarj oşuyodu yaklaşik 1 ay filan açmadim tablet şarj olmuyor tabletadi:piranha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç endişelenme bunlar üretim hatası bana da dediler para istediler sonra para almadılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
banada aynı şey oluyo ama tabletimin markası casper adi bir marka değil ki niye böyle oldu anlamadım gitti ya uff :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimkisi ios ipad şarj dolmuyor (tablete takılan yer) ucu açılmış baktım beyaz kablo kopmuş :( ne yapmalıyım? Acil cevap lütfen:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şarz aletini yanlışlıkla çekerken sanırım şarz yeri yamuldu bundan dolayı tabletim açılmıyor markası vestel tab7

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim samsung galaxy tab 3 tabletim var . sadece 1 tane sarj aletiyle sarj oluyordu. şarjı bitti. ve suan tabletim acılmıyor . ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim piranha aristo 9.7'' tabletim var ancak başlama yerinde dondu kaldı açılmıyor ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tablet ixmax ama şarj olmuyo arkadaşlar birde uyesbisi geri kaçmış anlamadım çare:cursing::(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tabletim açmaya çalıştığımda usb işareti gösteriyor ve kapanıyor ne yapmalıyım