Tabletim Kaliteli mi ?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
İyi değil paranı çöpe atmış olursun benden söylemesi.ikinci el ipad ulmaya çalış bütçen azsa bile.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tablet alıcaksan ipad illa android dersen yeni nexus 7 veya tablet z al

yakup.16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya benim ona verebileceğim para en fazla 250 tl bana 250 tl ye iyi bir tblet önerirmisiniz ?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kalite anlayışı görecelidir sizi memnun ediyorsa problem yoktur ortada. İlla genelgeçer kurallara uyacak herkesin onay vereceği kıvamda olacak değil ki. Memnunsanız dert etmeyin.

yakup.16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özellik olarak beni tatmin ediyor hoşuma gidiyor tek korkum çabuk bozulur mu
casper adı olan bi marka diye güveniyorum

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kuzenimde aynı özellikli var berbat birşey oyunlarda kasmalar ekran berbatlığı...250'ye birşey alamazsın biriktir iyi birşey al :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Her ne kadar F/P olarak iyi bir ürün olsa da Casper'a güvenesim hiç gelmiyor. 300TL'lik bir Samsung tablet çok daha iyidir ve daha çok işini görecektir.

yakup.16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben sizden kötünün en iyisini tavsiye etmenizi istiyorum bütçem 200tl .

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Kalite göreceli değildir, "güzellik" görecelidir. Herkese göre güzel olan iyi olan değişebilir; fakat kalite çoğunlukla değişmez, "bence kaliteli" diyenler olsa da bir ürün kalitesiz ise kalitesizdir. Casper'ın ürünlerinin çoğu da böyledir. Tamamen Çin'in fason ürünlerini özgün ürün fiyatıyla satar. Onu da ancak 1-2 yıldır yapabilmektedir, yani fason ürüne kendi tasarımını giydirmekten bahsediyorum (ki çoğu tasarımı da HP'nin ikizi gibidir).

Bu nedenle, Casper'ın sunduğu bir ürünün aynı fiyatına mutlaka çok daha kaliteli ürünler bulabilirsin. Fason pazarında daha önce de tavsiye ettiğim gibi benzer fiyatlara Ezcool'un ürünleri var, kesinlikle Casper yerine fiyatını hak edebileceğini söyleyebiliriz. (Örneğin Ezcool Smart HD8)

Piranha ise Casper'dan daha beterdir, sattı-kaçtı firmasıdır, televizyonda satılan tabletler bile bana daha çekici geliyor Piranha'dan ziyade.

trcengizkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
250 liraya alacağı tabletten hayır gelmeyeceğini anlatmaya calisiyoruz.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çin malı ucuz tabletlerden uzak dur bende aldım neseki şansa arıza için yollamıştım geri aldılar üstelik aksesuarları bende kaldı.Aman diyim sakın bulaşma.Şarj yerleri çok dandik sorun çıkarıyor sürekli.Ben söyleyeyim yardım etmiş olayımda sonra kimse demedi deme.

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bunu alacaksın 1 ay sonra yok tabletim şişiyor yok android çok hatalı yok ..... gibi durumlar oluşacak taplet alacaksan yeni nexus 7 yada ipad mini(yenisini bekle çıktı çıkacak) almalısın bence. en az 2 yıl sorunsuz kullanırsın.Biraz daha para biriktirip dediklerimi almanı öneririm

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş gidip dandik bir tablet alma ipad minilere bak 2. ellere falan xperia z,turkcell maxi ıq falan bunlarda iyi tabletler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asus memo pad hd 7" var guzel tablet fiyati 350 tl civarlarinda. Ona bakabilirsin cunku ozellikleri de iyi, diger ucuz tabletlerle kiyaslanmaz bile. Her oyunu uygulamayi açar, garantili başını da agritmaz. Ama dikkat et bunun birde 270-280e bulunan hd olmayani var, o iyi degil onu alma sakin.

adaratc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bu tableti almayı düşünüyorum sizce kalitelimi casper tablet konusunda ne kadar ilerledi ?
http://www.teknosa.com/urunler/125042944/casper-cntkt-e07a-cta-e07-11a-tablet#TeknosaStoreInMap

şuan casper in dediği modeli elimde fiyatı 249 tl iken alınmış yeğenime ait. cok berbat bi tablet pil ömrü de berbat pixeller belli oluyor biraz ağır da. casper ve piranhaya bulaşma. ben asus memo pad hd7 alacam sana da tavsiye ederim özelliklerine bak dehşet.