ScorFy
Doçent
Merhaba Öncelikle elimde 2012 yılında alınmış eski bir tablet var. Sadece 2. monitör olarak kullanacağım içinde herhangi bir yazılım olmasa dahi olur, ama uygulama ile denedim hiç kullanışlı değildi. Önerebileceğiniz bir şey var mı ?
youtubede bunla alakalı video var
Bunlara baktım denedim düzgün çalışmıyorlar bende başka bir çözüm yolu var mı diye buradan sormak istedim.spacedesk diye bi uygulama var bildigim bi
Merhaba Öncelikle elimde 2012 yılında alınmış eski bir tablet var. Sadece 2. monitör olarak kullanacağım içinde herhangi bir yazılım olmasa dahi olur, ama uygulama ile denedim hiç kullanışlı değildi. Önerebileceğiniz bir şey var mı ?
spacedesk uygulaması kullanabilirsiniz. Kullanıyorum gayet verimli.Merhaba Öncelikle elimde 2012 yılında alınmış eski bir tablet var. Sadece 2. monitör olarak kullanacağım içinde herhangi bir yazılım olmasa dahi olur, ama uygulama ile denedim hiç kullanışlı değildi. Önerebileceğiniz bir şey var mı ?
tabii ki de bu tarz şeyler benim dışımda insanlarında ihtiyacı oluyor. bulduğum zaman sizlede paylaşmak isterim.usta bulursan haber et.
bu uygulamayıda denedim ama maalesef istediğim verimi alamadım.
ben gecikme istemiyorum uygulamada çok gecikme var. ( internetim kötü değil )spacedesk uygulaması kullanabilirsiniz. Kullanıyorum gayet verimli.