Öneri Tablet ve bilgisayar varken Switch Lite alınır mı?

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
308
Merhabalar, iPad 9. Nesil tabletim ve 3060'lı bilgisayarım var. Bu sıralar özellikle sıcağın da etkisiyle uzanıp oyun oynama isteğim oldukça arttı. İkinci el Switch Lite'lar 6 bin lira gibi fiyatlara tek tük bulabiliyorum fakat yine de benim için biraz fazla. Sizce tablet ve bilgisayar imkanı varken Switch Lite'a, özellikle de ikinci el bir cihaza para vermek mantıklı mı, ne düşünüyorsunuz?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Ayrıca nintendo oyunlarına para harcamaya da bütçeniz varsa alabilirsiniz.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
627
Lite versiyonu gerek ekran gerek teknoloji olarak da bir tık kötü hocam ya. İsterseniz nostaljik el konsolları var piyasada o tarz birşey alabilirsiniz.

Ki alacağınız minimum oyun 2-3 bin tl bandında olacak.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
308
Ayrıca nintendo oyunlarına para harcamaya da bütçeniz varsa alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam.
Lite versiyonu gerek ekran gerek teknoloji olarak da bir tık kötü hocam ya. İsterseniz nostaljik el konsolları var piyasada o tarz birşey alabilirsiniz.

Ki alacağınız minimum oyun 2-3 bin tl bandında olacak.
Evet hocam özellikle ekran kalitesi olarak beğenemedim, sadece o fiyat bandında en güncel seçeneğin o olmasından dolayı düşünüyorum. Retro el konsollarına baktım o noktada da acaba onlar yerine yine ikinci el bir PSP almak daha mı mantıklı ki diye düşünüyorum, çünkü onlara da emülatör kurulabiliyor sanırım, karar veremedim.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Teşekkürler hocam.

Evet hocam özellikle ekran kalitesi olarak beğenemedim, sadece o fiyat bandında en güncel seçeneğin o olmasından dolayı düşünüyorum. Retro el konsollarına baktım o noktada da acaba onlar yerine yine ikinci el bir PSP almak daha mı mantıklı ki diye düşünüyorum, çünkü onlara da emülatör kurulabiliyor sanırım, karar veremedim.
PSP yerine PS Vita alman daha iyi olur. Ona da emülatör kurulabiliyor.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
308
PSP yerine PS Vita alman daha iyi olur. Ona da emülatör kurulabiliyor.
Evet hocam PS Vita çok daha güzel fakat Ankara'da sarı sitede 8 lira altına ilan çok az hatta 10 falan yazan da var eğer uygun temiz denk düşürebilirsem onu değerlendiricem.