Tablet tercihi hakkında

safman66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İyi akşamlar herkese. Üniversite öğrencisiyim ve aklıma ipad ile apple pencil alarak ders çalışma fikri yattı. Fakat yeni çıkan 7.nesil ipad mi yoksa daha üst bişey mi almalıyım bilmiyorum. Bütçem kalem de alacağım için sınırlı. Önerilerinizi bekliyorum.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Hocam naçizane fikrim 1000₺ verin iPad Air alın gerçekten çok iyi ipad7’ye göre

safman66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Okulumun bitmesine 2 yıl kaldı şu an 5. sınıfım gerçekten tüm almam gerekenlere ayırabildiğim üst sınır 3000 tl aşmıyor. Eğer ki 7. Nesil senin işini görür derseniz (ben video editleme veya kamerayı aktif kullanıp düzenleme yapıp sosyal medyada paylaşım yapma açısında 0ım) bunu alabilirim yok o kadar para verme derseniz hiç almayıp okul bitince dediğiniz gibi yapabilirim

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Okulumun bitmesine 2 yıl kaldı şu an 5. sınıfım gerçekten tüm almam gerekenlere ayırabildiğim üst sınır 3000 tl aşmıyor. Eğer ki 7. Nesil senin işini görür derseniz (ben video editleme veya kamerayı aktif kullanıp düzenleme yapıp sosyal medyada paylaşım yapma açısında 0ım) bunu alabilirim yok o kadar para verme derseniz hiç almayıp okul bitince dediğiniz gibi yapabilirim
tabletlerden iyi kamera beklemeyin hocam ama telefondan çekip ipadde editleyecekseniz sıkıntı olmaz. İşinizi görür ben sadece işlemci kısmı önemliyse tavsiye ederim iPad Air’i

safman66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Benim almamdaki en büyük neden not tutma pdf dosyalar üzerinde rahat hareket edebilme o kadar kitap defter yükünü ortadan kaldırma. İşimi görür umarım çok teşekkür ederim sizede.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Benim almamdaki en büyük neden not tutma pdf dosyalar üzerinde rahat hareket edebilme o kadar kitap defter yükünü ortadan kaldırma. İşimi görür umarım çok teşekkür ederim sizede.
Rica ederim. Hayırlı Olsun şimdiden

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
O zaman ipad 7,hatta ipad 6 bile işini görür. Eğer sıfır ucuza bulursan 6. nesili de alabilirsin ama fiyat farkı çok az ise 7’yi almak daha mantıklı olabilir

safman66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Benim gördüğüm 100 lira fark vardı 6. nesili hiç düşünmedim o yüzden. Peki sizce fiyatı daha da artar mı yoksa 1-2 ay içerisinde az da olsa azalır mı fikriniz nedir?

safman66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Hocam ipad air 3 3200 küsur tl kalemle beraber 4000e dayanıyor benim ayırdığım miktar maksimum 3000 olur
Diyorsanız ki şu an 7.nesil alma o zaman okul bittiğinde ipad pro geçebilirim

Son düzenleme: