Tablet Tavsiyesi

morhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba aranıza yeni katıldım da :)
Ben bu sene üniversitede ftr okuyorum ve fazla bir bilgisayarla isim yok aslında yine de hocalar slayt pdf dosyaları vee 10 gb kadar da konu anlatimli video verecekler ayrıca araştırma yapıp film izlemek müzik dinlemek vede bunun gibi basit şeyleri yapmak için bir cihaz almayı düşünüyorum.
Bilgisayar mi alsam tablet mi karar veremedim
Yurtta kalıyorum ve tablet alasim var daha çok kullanışlı geliyor bana ama piyasada o kadar cihaz var ki insanın aklı karışıyor bakıyorum 500 tl hatta 1000 tlye ismi duyulmadik markalar da var
Ben aslında bu işleri yapmak için güçlü bir tablet arıyorum fiyatı da 1000 tl yi geçmese çok güzel olur önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Şimdiden çok teşekkürler..

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Galaxy tab s 8.4 ekran olanını öneririm ama bence yurt arkadaş ortamı falan en iyisi pc almak derim :)

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bilgisayar al bence bilgisayar senin işine daha yarar hem bilgisayar'ın ikinci el piyasası tabletden iyidir öğrenci adamsın para lazım olur belki...

brsozl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad Mini alabilirsin. Tablet piyasasında Android cihazlara bulaşma derim.

teomanyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar al bence okul ortamında bilgisayar kullanışlı 1000 tlye piyasada bilgisayar bulabilirsin orta seviyenin bir tık altında bilgisayar var