Tablet tavsiyesi arkadaşlar

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
450 tlye kadar bütçem var. Oyun oynarım, film izlerim, internete girerim, kitap okurum... Kısacası her şeyi kolaylıkla yapabileceğim ve bunları yaparken kasmayacak bir tablet önerir misiniz?*

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla kasıyormu bilmiyorum ama samsung tab 2 7.7 alabilirsin 399 yada birazdaha fazla vererek 10.1 inch olabilirsin

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
büyük ekran istersen samsung galaxy tab 2 10.1" alabilirsin hem samsung sürekli güncel tutacaktır diye umuyorum

muhahmtok

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsung kasıyor diyorlar kasmaması için ipad alman lazım :)

nelly2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum şöyle bir tablet var,http://www.teknobiyotik.com/dark-ev...abilir-beyaz-aluminyum-tablet-bilgisayar.html
kağıt üzerinde performansı fiyatına göre mükemmel ama malzeme kalitesi ve güvenilebilirliği hakkında en ufak fikrim yok 500tl'ye 10 inch bir tablet bulman çok zor (bilindik bir marka almak istersen) ben tab 2 7'' kullanıyorum gayet memnunum fiyatı 500 civarı ama daha ucuza da bulman mümkün. Ama oyun performansı tatmin etsin dersen jailbreak işine de girerim dersen önerim kesinlikle ipad mini olur. Onu da kullandım samsung'un 10 katı daha memnun kaldım ama ekran boyutu olarak Samsung'dan daha iyi (senin isteğine yakın) fiyat olarak bence biraz zorla kendini ve ipad mini al.