Uula5544
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 39
Öncelikle sa benim tablet 512mb ram var ama bana yetmiyor bildiginiz arttırma yöntemi varmı sanal bellek sd kart fln yardımcı olun.
Öyle bir şey yapamazsınız yazdım zaten.aga onu bende biliyom programla sd karttan veremiokmu bilgisayardak igibi
O dediğinin hiç bir etkisi yok. Depolamadan kısıp Ram arttırmak ne be! illaha yapacağım diyorsan buna bak.aga onu bende biliyom programla sd karttan veremiokmu bilgisayardak igibi
ok adam.O dediğinin hiç bir etkisi yok. Depolamadan kısıp Ram arttırmak ne be! illaha yapacağım diyorsan buna bak.
knk root attım sonra swap fln yaptım fark menü arası hızı arttı sadeceRoot ile depolamadan kısıp ramini arttırabilirsin ama tablet modeline uygun rom vs bulman gerekir.
ayrıca SD kartının çok hızlı olması gerekir eğer sd karttan artıracaksan. Tablet modeline root atılıyor mu bi araştır bulursan bi şeyler atmaya çalış ama öyle aman aman bir fark bekleme
çoklu görev çalıştırma konusunda artış olmadıysa sd kartın yeterince hızlı değildirknk root attım sonra swap fln yaptım fark menü arası hızı arttı sadece
yo ben sd cart dan deil direk hafızadan verdim birde root ile Stock Launcheri silip nova launcher kurdumçoklu görev çalıştırma konusunda artış olmadıysa sd kartın yeterince hızlı değildir
yo ben sd cart dan deil direk hafızadan verdim birde root ile Stock Launcheri silip nova launcher kurdumçoklu görev çalıştırma konusunda artış olmadıysa sd kartın yeterince hızlı değildir
yo ben sd cart dan deil direk hafızadan verdim birde root ile Stock Launcheri silip nova launcher kurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yo ben sd cart dan deil direk hafızadan verdim birde root ile Stock Launcheri silip nova launcher kurdum
benim yeniyle işim yok, elime eski geçti değerlendrim dedim yoksa biligsayarm elimin altında napym tabletiSD kartla yapmadan performans alamazsın. Tabletin kendi depolaması RAMden kat kat yavaştır. Hızlı hafıza kartı alman gerekir o da dümnya para, bence boş veryeni bir cihaz almaya bak derim