Tablet Ram

Uula5544

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Öncelikle sa benim tablet 512mb ram var ama bana yetmiyor bildiginiz arttırma yöntemi varmı sanal bellek sd kart fln yardımcı olun.

Uula5544

Asistan
Reaksiyon puanı
39
aga onu bende biliyom programla sd karttan veremiokmu bilgisayardak igibi

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Root ile depolamadan kısıp ramini arttırabilirsin ama tablet modeline uygun rom vs bulman gerekir.
ayrıca SD kartının çok hızlı olması gerekir eğer sd karttan artıracaksan. Tablet modeline root atılıyor mu bi araştır bulursan bi şeyler atmaya çalış ama öyle aman aman bir fark bekleme

Uula5544

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Root ile depolamadan kısıp ramini arttırabilirsin ama tablet modeline uygun rom vs bulman gerekir.
ayrıca SD kartının çok hızlı olması gerekir eğer sd karttan artıracaksan. Tablet modeline root atılıyor mu bi araştır bulursan bi şeyler atmaya çalış ama öyle aman aman bir fark bekleme
knk root attım sonra swap fln yaptım fark menü arası hızı arttı sadece

Uula5544

Asistan
Reaksiyon puanı
39
çoklu görev çalıştırma konusunda artış olmadıysa sd kartın yeterince hızlı değildir
yo ben sd cart dan deil direk hafızadan verdim birde root ile Stock Launcheri silip nova launcher kurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

çoklu görev çalıştırma konusunda artış olmadıysa sd kartın yeterince hızlı değildir
yo ben sd cart dan deil direk hafızadan verdim birde root ile Stock Launcheri silip nova launcher kurdum

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Mesaj otomatik birleştirildi:

SD kartla yapmadan performans alamazsın. Tabletin kendi depolaması RAMden kat kat yavaştır. Hızlı hafıza kartı alman gerekir o da dümnya para, bence boş ver :) yeni bir cihaz almaya bak derim

Uula5544

Asistan
Reaksiyon puanı
39
SD kartla yapmadan performans alamazsın. Tabletin kendi depolaması RAMden kat kat yavaştır. Hızlı hafıza kartı alman gerekir o da dümnya para, bence boş ver :) yeni bir cihaz almaya bak derim
benim yeniyle işim yok, elime eski geçti değerlendrim dedim yoksa biligsayarm elimin altında napym tableti :D (bana hızlı bir launcher söyle )