Tablet Özellikli Netbook

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Asus, 180 derece dönen ekranı ve çoklu dokunmatik ekran teknolojisini destekleyen Eee PC T91 MT adlı ürünü ile Tablet teknolojisini Netbook'a entegre etmeyi başardı.

8.9 inç büyüklüğünde Multi Touch LCD ekran teknolojisine sahip olan Eee PC T91 MT, 1024 x 600 çözünürlüğüne ulaşan ve 180 derece dönebilen LCD ekranıyla, istenildiği zaman bir Tablet PC gibi çalışması ile ilgi çekiyor.
Intel platform teknolojisini kullanan (Intel yonga seti, Atom işlemci) Eee PC T91 MT, 1 Gbyte DDR2 bellek (isteğe göre 2 Gbyte)ve 32 Gbyte SSD disk ile birlikte geliyor. Ürünün diğer bir özelliği Windows 7 işletim sistemi ile birlikte çalışması.
asus11259676774.jpg
Yakın zamanda piyasada bulunması beklenen bu ürünün fiyatı henüz belli değil.
LAN, USB ve kart okuyucu yuvalarına sahip olan Asus, WLAN ve Bluetooth kablosuz iletişim teknolojilerini destekliyor. Ürünün üzerinde WebCam ve D-Sub monitör girişi de yer alıyor.
225 x 164 x 25,2 -28,4 mm büyüklüğünde ve 960 gram ağırlığında olan Asus Eee PC T91 MT, siyah ve beyaz renklerde bulunabilecek.
:: Asus Eee PC T91 MT , Table PC pazarını bitirecek mi?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yıllardır beklediğim ürün... bu ikinci netbook devrimi olabilir

kifodayi

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ben bayramda aldım bitane netbook, çıkarmayın yenilerini de bi elimizdekinin keyfini sürelim ya :(

serhatahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her yeninin bir toz pembe devri vardir :) senin icin cok uzun surmicek herhalde bu donem ;)