Tablet Önerileriniz

alierenaltay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendime Tablet Almayı Düşünüyorum.

Tabletde Kullanacağım Özellikler

-Video-Fılm İzleme (HDMI Bağlantısı da olmalı)
-İnternette Gezinme
-Oyun Oynama

Tercihim Kucucuk Ekran olmaması.İpad Gibi Ve Ya Daha Da Küçük

Bütcem 200-400 TL Arası

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o fiyata alıcağın tablet pek tatmin etmez ama seni oyun oynamak istersen

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer bütcen 200-400 arasındaysa hdmi sız kesinlikle olmaz diyorsan poly pad markalarına bak derim hem ucuz senin bütcene göre hem özellikleri felan çok güzel. Ama yok ben bilinmedik güvenemeyeceğim bir şey almam dersen sana Nexus 7 öneririm.Nexus u bayağa araştırdım yurt dışından getirttirecektim ama bir türlü fırsat olmadı. şimdide şu poly pad markalarını görünce nexus7 ile poly padlerin arasında kaldım. Ama nexus 7 de hdmi yok ama kral tablet 7.inc 200 dolar buda 390 tl felan yurd dışı fiyatı . ama turkiye fiyatı 500 küsür olacak. Hdmi sorun değilse nexus 7 nin turkiyeye gelmesini bekle harika taableyt

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nexusun dezavantajları hafıza artıramıyosun hdmi bağlayamıyorsun usb takamıyorsun akra kamerası yok tablet küçük olacağından illaki bir tv ye bağlama ihtiyacın olur pişman olursun. Ha bunlar önemli değil olmasa da olur dersen performans kralı tablettir. Ama hepsi olsun dersen kesinlikle ya cube u30gt mini ya da ainol 7 flame almalısın. 300-350 ye bulabilirsin bunları. Pişman olmazsın kal sağlıcakla

alierenaltay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Ainol 10 Hero İle Onda V971 Arasıında Kaldım.Onda Hakkımda Hiçbir Bilgim Yok Ama.Belirttiğiniz Tabletler 7 inç.7 inç olmasını pek sevmıyorum :) başka önerileri olan varmı :)

alierenaltay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=328

Bugun Aınolun İSTOÇ Mağazasına Gittim.Fiyatını Sordum 500 Kusur Bır Fiyat Söyledi Yurtici Almak Zor.Yurtdışı Kargo Süresi Ve Gümrük Garantisizliği Dolayısıyla Riske Etmek İstemedim Yukardakı Piranha Business Tab 10.1 Tablet PC Almayı Duşunuyorum.Piranha Business Tab 10.1 Tablet PC Kullanan Biri Varmı Aramızda?Yorumlarınızı Bekliyorum.

NOT:Ürün 300 Lira

yorkainsaat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inceleyiniz:

A-TREND 7

7” TABLET PC

CPU: Boxchip A13-1.2 GHZ(cortex A8)

MEMORY: 512 MB
STORAGE: 4 GB
DISPLAY: 7” LCD 5-point capacitive touch screen G+G
RESOLUTİON: 800*480 pixels/ 1024*768 pixels
CAMERA: 1.3 mega pixels
BATTEY TYPE: built in li polymer 3800 mAH
G-SENSOR: 360°
I/O INTERFACES: 1 x TF card slot
1 x mini USB port
1 x 3.5 mm earphones port
1 x DC-in jack
3G: support USB 3G
WIFI: 802.11 b/g
AUDIO PLAYER: mp3, wma, ape, flac, ogg, wav
VIDEO PLAYER: AVI, MKV(XVID/px/H.264), MOV, TS, M2TS, RM/RMVB, FLV, 3GP, MPEG, DAT, MP4
LANGUAGE: english, german, french, spanish, dutch, hungarian, czech, danish, norwegian, swedish, portuguese, italian, finland, romania, greece, Turkish, russian, polish, hebrew, arabic, ukrainian, japanese, korean etc.

APPLICATION SOFTWARE: google search/camcorder/camera/e mail/ video player/ audio player/ alarm/ clock/ apk calculator calendar/ ES file/ Explorer/ ES task manager/ google maps market/ NC manager PDF/ reader/ photo browser/ weather forecast/ youtube/ msn/ skype etc, and all kind of andorid game software

COLOR: antrasit
WEIGHT: 270 gr
DIMENSION: 195mm*120mm*8mm

kanikutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki apple, fakat yeni çıkan mini, işleri karıştırdı. avantajları ve dezavantajları var. iyice bir araştırmak lazım. saygılar.