amidi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 8
Vodafone cep avantaj mini süper tarifesine aboneyim.1 Yıllık taahütüm 15.04.13 gece 23:59 itibariyle bitiyor bundan dolayı ben 16.04.13 gece 0:00 dan geçerli olmak üzere tarifemi değiştirmek için hem iletişim merkezini hemde 10.04.13 saat 09:30 sularında müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak bana verilen yanıt ilginç:Onların dediğine göre taahhütüm biteceği 15.04.13 gece 23:59 dan itibaren yani 16.04.13 gece 0:00 dan geçerli olmak kaydıyla sistem beni otomatik olarak aynı tarifenin taahhütsüzüne alıyor ve ben yaklaşık 40 tl lik bir ücretle 500 dakika konuşmak zorunda bırakılmam bir yana ay içinde tarifemi değiştirmek istediğim andan itibarende benden bu ücreti tahsil edecekler.Halbuki benim taahhütümün bittiği andan itibaren benim özgür olmam lazım yeni bir tarifeye geçerim veya geçmem buna vodafone ne karışır yada istediğim tarifeye ben geçerim neden bir ay daha hemde taahhütsüz bir tarifeyi kullanmak zorunda bırakılıyorum bu açıkçası adaletsizlik bana göre.Ayrıca vodafone yeni tarife yapmış ama yeni aboneler veya numarasını taşıyanlar tek faydalanabiliyor halbuki ben yaklaşık iki yıldır vodafone abonesiyim ve adıma başka bir hat daha vodafone da var ama ben faydalanamıyorum öyle anlaşılıyor vodafone mevcut müşterilerini elinde tutmak istemiyor.
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır...
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır...