Taahhüt cayma

19gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
1 ay içinde 3 kere arıza konusu için aradım ve bana 72 saat icinde servisimiz sizinle ilgilenecek dediler ve 1 ay geçti 1 kisi bile gelip sorunumu cozmedi hall böyle olunca bende e devlet üzerinden cayma hakkimi kullandim ve beni aradılar tahuutunuz bitmedi size belli bir miktar para yansıyacak arastimalarima gore boyle bir hakları yok bu borcu odemeden nasil sildirebilirim

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
tüketici haklarına başvur. başka birşey deme.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Normalde cayma bedeli ödemeniz gerek fakat tüketici haklarına bir danışın ayıplı mal kapsamında iptal edebilirler.

19gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sözleşmenizi dikkatli okuyun, bu tür arıza ve onarımlarla ilgili süreler firmalara göre farklılık gösterebilir ve sözleşmeyi ihlal ederseniz belirli bir fatura çıkabilir.

19gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Sözleşmenizi dikkatli okuyun, bu tür arıza ve onarımlarla ilgili süreler firmalara göre farklılık gösterebilir ve sözleşmeyi ihlal ederseniz belirli bir fatura çıkabilir.
Aradığımda 72 saat icinde servis gelicektir ve size bilgilendirme mesajı gelicektir dediler ve ben bunu 3 defa ardim ve arizaya kimsenin gelmedigini ve tekrar ariza kaydı acmak istediğimi söyledim ve 3tane ariza kaydı mevcut ama sorun cozulmeden arıza kayıtlarını geri sorun çözüldü diye isaretlemisler burda ben mağdurum kullanmadığım internete para oduyorum sadece telefon ile bağlanıyorum sosyal medyayı bile açmıyor.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Hangi firmayı kullanıyorsunuz? Hiçbir firma bu riski almaz ve genelde mesaj gönderilir. Başka bir telefon numarasına gönderilmiş olabilir. Ayrıca aradığınıza dair ve 72 saat içinde geri döneceklerini kanıtlayacak bir şey bulun.

19gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hangi firmayı kullanıyorsunuz? Hiçbir firma bu riski almaz ve genelde mesaj gönderilir. Başka bir telefon numarasına gönderilmiş olabilir. Ayrıca aradığınıza dair ve 72 saat içinde geri döneceklerini kanıtlayacak bir şey bulun.
Vodofone reklam olmasın diye yazmadım kanıtlayacak birseyim yok ama kayıtlarında belli 3 adet açtım

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Tüketici haklarına başvurduğunuzda onun sonucu 3 - 4 ayda belli olur. Hele ki karşınızdaki böylesine büyük bir firma ise ayrı bir uzar. Tekrardan Vodafone'ı arayın ve geri dönüş sağlanmadığını söyleyin. Aksi takdirde tüketici haklarına başvuracağınızı da söyleyin.
Gaza gelip direk tüketici haklarına gitmeyin, daha önce çok gittim hepsinde avukat kârlı çıktı.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
1 ay içinde 3 kere arıza konusu için aradım ve bana 72 saat icinde servisimiz sizinle ilgilenecek dediler ve 1 ay geçti 1 kisi bile gelip sorunumu cozmedi hall böyle olunca bende e devlet üzerinden cayma hakkimi kullandim ve beni aradılar tahuutunuz bitmedi size belli bir miktar para yansıyacak arastimalarima gore boyle bir hakları yok bu borcu odemeden nasil sildirebilirim
Normalde cayma bedeli alma hakları var imzaladığınız sözleşmede yazıyor açıkça çünkü. Ancak yaşadığınız arıza size vermeyi taahhüt ettikleri hizmeti almanıza engel ise bedelsiz iptal edebilirler.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Normalde cayma bedeli alma hakları var imzaladığınız sözleşmede yazıyor açıkça çünkü. Ancak yaşadığınız arıza size vermeyi taahhüt ettikleri hizmeti almanıza engel ise bedelsiz iptal edebilirler.
Yaşadığı arıza Vodafone tarafından kullanıcı hatası olarak kabul edilecek. Kendi hatalarını kabul etmezler.
( Modem arızalı, binada sıkıntı var, kablo sıkıntılı, kablolar eskimiş, altyapı sorunu )

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Aradığımda 72 saat icinde servis gelicektir ve size bilgilendirme mesajı gelicektir dediler ve ben bunu 3 defa ardim ve arizaya kimsenin gelmedigini ve tekrar ariza kaydı acmak istediğimi söyledim ve 3tane ariza kaydı mevcut ama sorun cozulmeden arıza kayıtlarını geri sorun çözüldü diye isaretlemisler burda ben mağdurum kullanmadığım internete para oduyorum sadece telefon ile bağlanıyorum sosyal medyayı bile açmıyor.
Benim bildiğim kadarıyla 72 saat kesintiniz olursa firmayı arayıp kullanmadığınız gün bedelini faturanızdan düşülmesini istediğinizi belirtirseniz faturanızdan kullanmadığınız gün kadar indirim yapılır ama arıza kaydı için sözleşe detaylarına bakmak gerek.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Yaşadığı arıza Vodafone tarafından kullanıcı hatası olarak kabul edilecek. Kendi hatalarını kabul etmezler.
( Modem arızalı, binada sıkıntı var, kablo sıkıntılı, kablolar eskimiş, altyapı sorunu )
Yüzde 100 böyle olacak. Firma sizden para almak için işi dimdik bir yokuşa sürecek her zaman her firmada olduğu gibi. Ya uğraşacaksınız ya da para ödemeye devam :( Şahsen ben türk telekom aboneliğimi 1 yıl kala iptal ettirmek istediğimde 1200tl gibi bir ücret çıkardılar. ben de aboneliğimi aylık 100tlye düşürdüm 12 ay taksitle cayma bedelini ödüyor gibiyim şuan :D