T50 Root

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
T50 İçin Root Var Mıdır ? Rootsuz Şekilde Nasıl Pil Yüzdesini Gösterir ? Güncelleme Ne Zaman Açılır Bide Serverlar Kapanmış Diyorlar

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
T50 için root yok, takip etmekteyim çıktığında forumda paylaşıcam.

Ayarlardan pil kısmı olması lazım oralarda yüzdeyi göster diye seçenekler olur genelde her telefonda.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
T50 için root yok, takip etmekteyim çıktığında forumda paylaşıcam.

Ayarlardan pil kısmı olması lazım oralarda yüzdeyi göster diye seçenekler olur genelde her telefonda.
Varda Olmuyor Bekliyorum Root U sağolun bişey sorabilir miyim ?

cheyenemehmet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bende bulunan tablet ZhuoDaShi diye bir program aracılıgıyla rootladım. Belki T50'yi rootlayabilir.[h=1][/h][h=1][/h]

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
:D güncelleme geldi işte telefona yarıda kalınca verileri temizle yaptım güncelleme gitti güncelleme gelir mi acaba ?

Güncelleme ota üzerinden yani telefondan indirilip kurulur veya bilgisayardan, telefonu resetledikten sonra güncelleme gelmeme gibi bir sorun oluşmaması lazım.

Daha önceden gelmişse telefona ve sıfırlayınca gelmiyorsa sıkıntı vardır, biraz bekleyin gelmezse Turkcelli arayın.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
towelroot'u bi deneyin belki işe yarar

Sanırım oda işe yaramıyordur, googleden kaç sayfa araştırdım herkesin denemediği yol kalmamış sanırım yeni root üretmeleri lazım T50 için, sanki iphoneyi rootluyoruz ne zor şey ya :) gerçi iphone rootlanmazda :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
towelroot'u bi deneyin belki işe yarar

Eldeki bütün varyasyonların hepsi denendi şu an :) ama yakında hazır olacağını söylediler..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanırım oda işe yaramıyordur, googleden kaç sayfa araştırdım herkesin denemediği yol kalmamış sanırım yeni root üretmeleri lazım T50 için, sanki iphoneyi rootluyoruz ne zor şey ya :) gerçi iphone rootlanmazda :D

ZTE'nin bütün modelleri böyle :) yakın zamanda hallolur

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Güncelleme ota üzerinden yani telefondan indirilip kurulur veya bilgisayardan, telefonu resetledikten sonra güncelleme gelmeme gibi bir sorun oluşmaması lazım.

Daha önceden gelmişse telefona ve sıfırlayınca gelmiyorsa sıkıntı vardır, biraz bekleyin gelmezse Turkcelli arayın.

Sadece Bende Değil Sorun Ama bazı yerlerde Turkcell server ı kapatmış diyor açacakmış diyor bekliyeyim 1 hafta daha

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Root Yapan Var Bu Arada

Reaksiyon puanı
2,148
güncelledikten sonra fabrika ayarına alsanız da telefon güncel kalır yine eski sürüme dönmez zaten, güncelleme beklemeyin daha önce güncellediyseniz yani

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
güncelledikten sonra fabrika ayarına alsanız da telefon güncel kalır yine eski sürüme dönmez zaten, güncelleme beklemeyin daha önce güncellediyseniz yani

Güncellemedim yüzde %71 de kaldı diye yazılım güncellemenin verileri temizledim çevirimiçi güncelleme kontrol ettiğimde gelen güncelleme kayboldu yani anladınız mı ? Derdim bu diyorlar Turkcell güncellemeyi geri çekti