Varda Olmuyor Bekliyorum Root U sağolun bişey sorabilir miyim ?T50 için root yok, takip etmekteyim çıktığında forumda paylaşıcam.
Ayarlardan pil kısmı olması lazım oralarda yüzdeyi göster diye seçenekler olur genelde her telefonda.
Varda Olmuyor Bekliyorum Root U sağolun bişey sorabilir miyim ?
İşte olanı bekliyorum bendesiz sorun bilen herkes yardımcı olur.
güncelleme geldi işte telefona yarıda kalınca verileri temizle yaptım güncelleme gitti güncelleme gelir mi acaba ?
towelroot'u bi deneyin belki işe yarar
towelroot'u bi deneyin belki işe yarar
Sanırım oda işe yaramıyordur, googleden kaç sayfa araştırdım herkesin denemediği yol kalmamış sanırım yeni root üretmeleri lazım T50 için, sanki iphoneyi rootluyoruz ne zor şey yagerçi iphone rootlanmazda
![]()
Eldeki bütün varyasyonların hepsi denendi şu anama yakında hazır olacağını söylediler..
şu xperia için olanı da denemişler mi, bakarsın tutar![]()
Güncelleme ota üzerinden yani telefondan indirilip kurulur veya bilgisayardan, telefonu resetledikten sonra güncelleme gelmeme gibi bir sorun oluşmaması lazım.
Daha önceden gelmişse telefona ve sıfırlayınca gelmiyorsa sıkıntı vardır, biraz bekleyin gelmezse Turkcelli arayın.
güncelledikten sonra fabrika ayarına alsanız da telefon güncel kalır yine eski sürüme dönmez zaten, güncelleme beklemeyin daha önce güncellediyseniz yani