T40 alıyım mı?

beyler 500 tl ye kadar telefon hangisi sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar k.b da hiçbirinize katılmıyorum çünkü t40 taş gibi telefon çok hızlı ve iyi bir oyun performansı çıkarıyor modern combat 4 oyunuyorum sıfır kasma asphalt 8 oynuyorum sıfır kasma interneete giriyorum saniyeler içinde istediğime kavuşuyorum bence turkcellin en iyi telefonu herkez t 20 gibi olmasın diyor çift çekirdekli 1.2 ghz olan bir telefonu nasıl t20 karşılaştırıyorsunuz anlamadım tmm discovery daha iyi olabilir ama t40 telefona hakimiyetinizi daha kolaylaştırır he bide s3 miniyle karşılaştırmayın çok dandik bir telefon bence grünüşü güzel ama oyunlar kasıyor git gide ve int yavaşlıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba.
Bu konuya yorum yazmak istemiyordum. Ama yorumlarda Turkcell T40'ı kötüleyen insanları gördükçe yorum yazma içgüdüm uyandı.
Öncelikle T40, çok sağlam bir telefondur. Gerek oyun performansı olsun, gerek internet performansı olsun. Telefon, parasına göre çok iyi işler yapıyor. Dediğimiz gibi 2-3 GB'lik oyunları kasmadan oynayabilirsin.
(
Bkz: Grand Theft Auto: San Andreas)
Özet geçmek gerekirse, T40'ı gönül rahatlığı ile alabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
t40 dan uzak durunnn bende de varr yere düştü o kadar sert de değil ekran paramparça lanet olsunn şu telefona bu kadar dandik çürük bir telefon olamazzzzz. kesinlikleee tavsiye etmemm uzak durunnnnnnnn :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben t40 kulanmaktayım telefon çok ağır gözükebilir ama alınması gereken bir telefon bazılarınız daha tanınmış telefonlar ister ama t40 hem hız açısından hem ergonomik tasarımından çok rahat bi telefon arkadaşlar eğer aldınız en az 8gb bir havıza kartı alın real racing diyosunuz indirsiniz ama başka oyun yüklemeyin gta 3 sanandreas fasa fiso çok hızlı dır kasma yapmaz çok memnunum 3240

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence nokia lumia 520 modeline bakmanı tavsiye ederim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
turkcell t40 bende var kamera hariç herşeyi çok hızlı ve 10 numara ama kamerası biraz bulanık s3 mini nin kamerası daha iyi:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mesajlara yada baska bi uyguylamys grdgimde malesef mesajlar durduruldu diyo yada malesef google play store dyrdruldu diyo neden acaba. Format attim telefona dzemrdi yrdimci olurmsnz