Mustafa655
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
beni yanlış anlama üstadım yanlış varsa af ola :blushing:
Estağfurullah hocam

beni yanlış anlama üstadım yanlış varsa af ola :blushing:
:yes:Estağfurullah hocam![]()
discovery real racing 3 s4 den bile iyi oynanıyomuş doğrumu
belki bi rom gelirse düzelme ihtimali varOlur mu olur. Ama discovery riskli yani şu anlık GM riskli. Play store da çoğu uygulamaya desteği olmadığını duymuştum emin değilim tabii sadece bir duyum. Bazı oyunları filan indiremiyormuş donanım sürücülerinden ötürü.
belki bi rom gelirse düzelme ihtimali var
Rom ile ilgisi yok sanki. Google veya uygulamanın firması discovery'nin donanım sürücülerini uygulamaya katmazsa desteklemez. Ha apkmania gibi korsan sitelerden yükleyebilirsin fakat bundanda emin değilim biraz araştır. Ama arayüz hızı bakımından sıkıntı olmaz gibi.
teşekkürler üstadım l5 almaya düşünüyodum ama sen diyence soğudummmmmmmmmmmmmmmMerhaba , Dostum Kesinlikle LG L5 alma kullandım aşırı kasıyor subway surf , temple run vs oyunları oynayamıyorsun ve mesela rehbere giriceksin 4 5 saniye sürüyor delirirsin tekrar soyluyorum kullandım tavsiye etmem.
Bende telefon arıyordum ve Nokia Lumia 925 almaya karar verdim çok övülüyor.
925 hoş bi telefon ama windowsteşekkürler üstadım l5 almaya düşünüyodum ama sen diyence soğudummmmmmmmmmmmmmm
huawei ascend p1 alınırmı fiyatıda makul 668 tl ne dersiniz üstadlar ?
huawei ascend p1 alınırmı fiyatıda makul 668 tl ne dersiniz üstadlar ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
acaba huawei ascendin ne gibi sorunları varBana kalırsa hiç bulaşma. WP8 kalitesi ve garantisi varken huawei alma derim. Ama sen bilirsin tabi.
discovery güzel bir telefon ama malzeme kalitesi pek tatminkar değilyav kardeşim Discovery Diyoruz ya 4 çekirdek 1 gb ram andrid 4.2 daha ne diym ya gidıyon 4.0 ları gösteriıyon
ne beklıyorudun ? iphone kadar saglammı s3ün aynısı malzeme kalitesi samsung çokmu iyi yapıyo sanki banadiscovery güzel bir telefon ama malzeme kalitesi pek tatminkar değil
Sen eline alıp kullandınmıda burda konuşuyosun? Sende 4gb al 650 tl git 16 gb hafıza kartı al kardeşim ya git kafana göre takıl sen napcan burda tavsiye alıp telefon almayı
tabikide aldım burda boş konuşacak halim yok :cursing: tavsiye almak bana kalmış........Sen eline alıp kullandınmıda burda konuşuyosun? Sende 4gb al 650 tl git 16 gb hafıza kartı al kardeşim ya git kafana göre takıl sen napcan burda tavsiye alıp telefon almayı
ve burdaki her görüş benim için çok değerlitabikide aldım burda boş konuşacak halim yok :cursing: tavsiye almak bana kalmış........